|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σου εκανε μια μικρη αναλυση ο πανος αλλα ειναι τοση πολλοι οι λογοι που απλα δεν γραφονται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε stelios816 το κατανοώ ότι οι λόγοι ίσως να είναι πάρα πολλοί αλλά θα σε παρακαλούσα αν γνωρίζεις περισσότερα από τα παραπάνω γραφόμενα & έχεις χρόνο ανέφερε μερικά
|
|
|||
|
|||
![]()
κοίταξε έτσι όπως το θέτεις φυσικά και μπορείς να βάλεις δικιά μας άμμο με δικό μας βράχο και να κάνεις αλλαγές συνεχώς με νερό από την δικιά μας θάλασσα και σε όλο αυτό να έχεις μόνο τροπικά ψάρια και ότι άλλο θέλεις απλά η δικιά μας άμμος δεν θα σου κρατάσει σωστά τα επίπεδα της σκληρότητα του νερού και ο δικός μας βράχο δεν είναι τόσο πορώδης(θα πρέπει να ψάξεις για να βρεις μέρος με πορώση κομμάτια) όσο ο βράχος που θα αγοράσεις για τροπικό(αν και έχω δει να πουλάνε κάτι τροπικούς μούρλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις κι άδικο...
------------------------- Μία από τις βασικές απορίες λύθηκε λοιπόν & το λέω αυτό γιατί θέλω να ξέρω όσον αφορά διάφορα καταστήματα πότε τίθεται εμπορικό θέμα & πότε όχι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jocker : 03-09-12 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω το να πάρεις βράχο μεσογειακό ζωντανό, εμπεριέχει τους ίδιους κινδύνους με το να βάλεις μεσογειακό ψάρι (απο άποψη παρασίτων, ασθενειών κλπ) Παρ όλα αυτά ξερω πολύ κόσμο που τα έχει μπερδέψει, και προσωπικά δεν είμαι κατά του μπερδέματος, αρκεί να μην ξανα αφήσεις τους μεσογειακούς οργανισμούς στην θάλασσα..
Θεωρώ μικρό το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλημα..
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Kotsos; αρκεί να μην ξανα αφήσεις τους μεσογειακούς οργανισμούς στην θάλασσα..
[/QUOTE] Γιατί να μην ξανα αφήσει τους οργανισμούς πίσω στη θάλασσα δλδ αν πάρει ένα ωραίο κομμάτι βράχο με αρκετές τρύπες και μέσα στις τρύπες κατοικούσαν καβουράκια τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στο ενυδρείο να μην τα επέστρεφε στη θάλασσα; |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αν έρθουν σε επαφή με τροπικά είδη, υπάρχει η περίπτωση να κολήσουν κάποιο άγνωστο τροπικό παράσιτο, ή οτιδήποτε, το οποίο να τουμπάρει την μεσόγειο..
Τραβηγμένο, αλλα εχει γίνει σε λίμνες και ποτάμια, μετά την εισαγωγή κάποιου είδους, το οποίο ξεκλήρησε τα ιθαγενή ψάρια.. Τουλάχιστον αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, ας μείνει στο ενυδρείο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για τροπικά ψάρια... | GrGeorgios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-10-10 12:52 |
Τροπικό δάσος Βροχής | mixalis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 28-09-08 21:18 |
Χρυσόψαρα σε τροπικό? | Filippos | Χρυσόψαρα | 7 | 07-06-04 13:14 |
Νέο τροπικό ενυδρείο | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 10-03-04 09:03 |
Χρυσόψαρα με τροπικά; | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 1 | 24-01-04 00:38 |