|
|
|||
|
|||
![]()
Nick 74 και genecr, τα ενυδρεια που εχετε, απο πισω γραφουν waterhome;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καπακια ναι, νομιζω ειναι σειρα της hagen αλλα δεν εμαι σιγουρος
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι ετσι, τοτε μαλλον κατι λαθος εχουν κανει. Aυτα που ειδα εγω εκει (με τα...περιεργα καπακια) εγραφαν απο πισω waterhome. Στο σαιτ ετσι τα γραφει, αλλα τα εχει στα hagen. Οτι να ναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο σου λεω, μαλλον τα waterhome ειναι hagen (οπως πχ τα elite τα φιλτρα)
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, λαθος καταλαβα. Προσπαθω να βρω στο net, αυτα που ειδα αλλα δεν τα βρισκω
![]() (οταν πηγα ειχε κλεισει το κεντρο στην Αθηνα και εφαγα λουκι. Μηπως ειχα ζαλιστει τοσο πολυ και δεν εβλεπα καλα;....) |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το βρηκα κι εγω αυτο. Τα...περιεργα καπακια δεν βρισκω πουθενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα μηπως ειναι για τριτοκοσμικες χωρες σαν την Ελλαδα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |