|
|
||||
|
||||
![]()
Kάτι τέτοιο χρειάζεσαι http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2274
εγώ αυτόν είχα και στο reef για τις αλλαγές και όταν χρησιμοποιώ αναπλήρωση,απλά κάνει λίγο θόρυβο αλλά δεν σε νοιάζει αυτό. edit στο πρότειναν και πιο πάνω,
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει και μια ποιο μικρή σε ροή αμα δεν χρειάζεσαι 1800λ/ω
|
|||
|
|||
![]()
Να τη βρω φθηνοτερα σε κανανπετ σοπ παιζει; Αν δε βρω τη δευτερα θα παραγγειλω απο αυτους
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι για τις λαμπιντο το θελω στο 200αρι και τις κονβικτ το 120αρι. Το ενα ειναι μισο και το αλλο ενα μετρο απο το εδαφος. Και μαλλον θα το εχω και σαν κυκλοφορητη στις λαμπιντο
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε μπορεις να παρεις και αυτον που ειναι και πιο φτηνος, εχει 1 μετρο μανομετρικο.
σαν κυκλοφορητη πως θα τον χρησιμοποιησεις? για καλυτερη ροη?? αν ναι δεν νομιζω οτι κανει γιατι ριχνει νερο σε δεσμη και θα στο κανει πλυντηριο... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ενα αλλο θεμα μου ειπαν οτι κατι πρεπει να κανω με την κυκλοφορια γιατι μαζευει βρωμιες ο βυθος. Ε τον βαζω και βλεπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα το θελει για τομεγαλο του που ειναιψηλα δεν νομιζω να του κανει το μανομετρικο σε ποιο μικρο κυκλοφορητη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις Για Εξωτερικα Φιλτρα, Επειγει! | Vangelis21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 08-08-12 12:32 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Μετρησεις επειγει!!!! | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-10-09 12:38 |
αποψη-επειγει | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-10-09 11:24 |