|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν εκανες τελικα θεραπεια με ερυθρομικινη;Ξεκινα,εφοσον προκειται για την αλγη που ειχες και οχι για νεο ειδος,θεραπεια με ερυθρομικινη γιατι με το να ξεστηνεις το ενυδρειο δεν κανεις τιποτα.
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αποτελεσματικη??????θα ξαναβγει μετα???
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει,με ειχες ρωτησει και σου ειχα απαντησει.Μεχρι και τον τροπο της θεραπειας σου ειχα γραψει.Ακολουθησε το.(Υπαρχει και το ενδεχομενο το μικροβιο να επιβιωσει της αντιβιωσης και να γινει πιο ισχυρο και πιο δυσκολο στο να αντιμετωπιστει,αλλα δεν γνωριζω κανενα,ουτε ακουσα ποτε καποιον που να του ετυχε αυτο.Ολοι ξεμπερδεψαν.)
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
επειδη καποιοι λενε οτι δεν υπαρχει πια να ρωτησω για κλαρυθρομικυνη???
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63884
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ ρωτα πρωτα για ερυθρομικινη(μπορει να εχει ξεμεινει καπου)και αν δεν εχει,εφοσον δοκιμαστηκε η κλαρυθρομικινη,παρε αυτη.Εγω παντως δεν την εχω δοκιμασει,αλλα δεν εχω και λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα της φιλης που την δοκιμασε με επιτυχια.
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
ειναι υγρα αυτα τα 2????πως θα κανω βαζω την σωστη δοσολογια??(2,5ml/l)
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
2,5 mg/l ειναι η δοσολογια.Εγω ειχα κανει θεραπεια με χαπι(το οποιο εχει καταργηθει).Τωρα υπαρχει(αν υπαρχει ακομα)σε σκονη(την οποια σου λεει ο φαρμακοποιος πως να την φτιαξεις).Για την κλαρυθομικινη δεν γνωριζω(αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχει ή σε χαπι ή σε σκονη).
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στασιμα φυτα κ καφε αλγη.τι κανω??? | johnbaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 27-09-10 03:11 |
τριχωηδη αλγη πανω σε ανουμπια.ειναι καλο αυτο? | gemen | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-05-10 08:48 |
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:ΑΛΓΗ: | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-10-08 20:46 |
Τι να κανω με τοση αλγη? | konchrist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 22-05-08 21:40 |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |