|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το φιλτρο κανει?εχει μπολικο χωρο μεσα?
επειδη το πηρα απο εκει,πρεπει να το αλλαξω με καποιο απο εκει,δεν μπορω να κοιταξω σε αλλο καταστημα..ευχαριστω. http://www.petcity.gr/product/HAILEA...-22402189.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ωραια,θα παω αυριο και αν το εχει θα το παρω.
ακομη μια ερωτηση θελω να κανω. αυτο λεει οτι εχει μεσα ανθρακα,οχι σφουγγαρι. σε τι μορφη ειναι αυτος δηλαδη? τον πεταω τελειως η τον κραταω για καποια μελλοντικη χρηση ? εγω θα βαλω μεσα σιποραξ,(καινουργιο και μπολι)αναμεσα απο λιγο σφουγκαρακι που θα εχει μπροστα και πισω. εκει,πουλανε σκετο σφουγγαρι?να ζητησω καποιο ειδικο? και κατι επειγον που δεν απαντηθηκε. κανει αυτο το φιλτρο για 80 λιτρα νερο,η θα εχω θεμα με την μεγαλη αναταραξη? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και να είναι δυνατή η κυκλοφορία μπορεί να περιοριστεί. Μέσα έχει ένα μικρό κομμάτι σφουγγάρι και λίγο κοκκοειδή άνθρακα σε κουτάκι.
Βέβαια με τόσα λεφτά παίρνεις μεταχειρισμένο εξωτερικό φίλτρο από τις αγγελίες. Προσωπικά δε θα το αγόραζα.
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο εχει (βαση διαστασεων που δινει) συνολικο ογκο 1.5 λιτρο, καθαρος χωρος πρεπει να ειναι 1 λιτρο.
Οχι ασχημα για εσωτερικο φιλτρο. Η ροη εινα ομως ειναι πολυ μεγαλη κι αν δεν εχει μοχλο ρυθμισης ροης θα γινει πλυντηριο. Καιει και πολυ ρευμα για εσωτερικο, 20W !!!! http://www.hailea.com/e-hailea/product1/HL-BT1000.htm
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελεις απαραιτητως να το παρεις απο κει, ισως αυτο ειναι καλυτερη λυση: http://www.petcity.gr/product/HAILEA...-22402188.html (690l/h και καταναλωση 10w)
Τσεκαρε, αν θα το χωραει στο υψος Απο οτι ειδα, περιεχει ενα σφουγγαρι και ενα κουτακι που εχει ανθρακα. Τον ανθρακα τον βγαζεις και στην θεση του βαζεις siporax. Παρομοιο φιλτρακι ειναι και το δικο μου. Να ξερεις ομως οτι μπουκωνει και καθε βδομαδα θα το βγαζεις για να το καθαριζεις Προσωπικα, τωρα πια, θα πηγαινα σε κατι καλυτερο. Kαι τον θορυβο του τον εχει και θα σε εκνευριζει οταν θα θελει συνεχεια καθαρισμα (ανοιγει σχετικα δυσκολα, τουλαχιστον το δικο μου) |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,το μπολι (μπιχλα μον αμουρ
![]() επισης τους εβαλα φυτο ποθο και παπυρο και κερατοφυλλο,εκανα και μια αλλαγη 30% του νερου σημερα και νομιζω πως πλεον παμε αρκετα καλα... το κακο ειναι οτι "κολλησα" και κοιταζω πλεον για ενυδρειο τουλαχιστον 120 λιτρων,θελω μονο την γυαλα χωρις βαση,ωστε να την βαλω στον χωρο που θα δειτε στην φωτογραφια,ειναι πανω σε πασο(ελπιζω οντως να αντεχει το βαρος) και απεναντι του στα 2,5 μετρα εχει μια τεραστια τζαμαρια (ολος ο τοιχος)με απλετο φως ,χωρις ομως να την χτυπαει καθολου ο ηλιος (οποτε ελπιζω να μην εχω θεματα με την αλγη),επισης βολευει πολυ διοτι απο πισω εχει πριζες και χωρο να κρυβονται ολες οι τεχνικες αντιαισθητικες λεπτομερειες . οταν το φτιαξω,τα χρυσοψαρα θα μπουν εκει μεχρι την δημιουργια της λιμνης τους και μετα αυτο θα γινει θαλασσινο (καποια στιγμη με την ησυχια μου και μετα απο πολυυυ διαβασμα) και η λεκανιτσα τους με το φιλτρακι δεν θα πανε χαμενα ,θα υπαρχουν για λογους εκτακτης αναγκης κλπ κλπ. και τωρα λιγες φωτο απο το σπιτακι τους... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κι εδω ο χωρος που θα μπει το ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο φαινεται καθαρο και τα ψαρια σε καλη κατασταση.
Αρκετα ανησυχητικό οτι το ενα αναπνεει στις περισσοτερες φωτο απο την επιφανεια Ο παγκος φαινεται ο μισος να μην εχει υποστηριγματα απο κατω?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια-ετοιμοθανατο χρυσοψαρακι!!! | ino | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 90 | 06-02-12 23:58 |