|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πωωω
Μου εχουν φαει μια περιουσια τα helena δλδ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pet City Χαιδαρι, 7 και κατι το ενα εχουν ... τωρα αν ειναι πιασεκολα (μαλλον ειναι) τι να κανουμε? τοσο εδωσα, κι αφου τα ηθελα και τα βρηκα μπροστα μου...
Χαλαλι ομως... (αλλα δε θα την ξαναπαταγα, αφου πολλοι συγχομπυστες θα διναν για 1-2 ευρω η και λιγοτερο ισως)
|
||||
|
||||
![]()
Βρε, τονους βγαινουν τα tuberculata
Tα πετανε
|
||||
|
||||
![]()
βρε το ξερω, αν το εψαχνα μπορει να εβρισκα και χαρισμα ακομα και για αλλο λογο ειχα μπει εξ αλλου μεσα στο μαγαζι, αλλα αφου τα ηθελα και τα βρηκα μπροστα μου τι να κανουμε? ...στιγμη αδυναμιας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου ειπες ότι ήθελες??? Εμένα μου χάρισαν πέρσι στο Water Inn 4 σαλιγκαράκια τέτοια και τώρα το μεγαλύτερο είναι 3 δάχτυλα μακρύ και ζει στη λεκάνη που έχω τα φυτά απέξω στο μπαλκόνι και πρέπει να έχει και καμια εκατοστή χιλιάδες απογόνους... Με το φαράσι τα βγάζω από τα ενυδρεία και τα βάζω στη λεκανίτσα! Φαντάσου ότι έχουν φάει όλη την άλγη και τους ρίχνω και ταμπλέτες γλείφτη , 4 την ημέρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με έκανες και γέλασα αδερφέ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δεν ξερω αν οντως καθαριζει αλλα ειχα και εγω στο 50 λιτρο ενυδρειο ενα τετοιο λαθρεπιβατη ο οποιος κατα ενα περιεργο τροπο αναπαραχθηκε(λογικα ειναι ερμαφροδυτα)και το ενυδρειο μου γεμισε με καμια 500 τετοια!μερικες φορες ξυπναγα το βραδυ που δεν υπηρχε φως και ηταν ολα κολλημενα στα τζαμια!μολις ανοιγα φως κρυβονταν στα χαλικια αλλα ηταν τοσα πολλα που ειχαν φτιαξει δικο τους υποστρωμα!δεν ξερω αν κανει καλο αλλα μακρια απο μενα!
|
|
||||
|
||||
![]() πιο υγειης βυθος δε γινεται απο αυτο που περιγραφεις, τωρα αν δε σου αρεσει... λαθος σου για μενα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ότι βγαίνουν μόνο την νύχτα και ξαναμπαίνουν στον βυθό με τα φώτα είναι καλό σημάδι και προλαβαίνεις ακόμα να διορθώσεις το λάθος σου. Το λάθος σου είναι η υπερβολική τροφή, και σταδιακά μείωσε τον πληθυσμό τους με παγίδες αν δεν βάλεις μέσα κάποιο θηρευτή.
|
|||
|
|||
![]()
επειδη οπως λες φιλε alex ηταν προβλημα εκανα ενα γενικο καθαρισμο και τα εδιωξα ολα!τωρα εδω και κανα δυο μηνες εχω μονο ενα τετοιο το οποιο περιεργως δεν αναπαραχθηκε!αλλα εχει μεγαλωσει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |
Βιντεακια απο τα Zebra Nerite Snails μου | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-08-07 17:41 |