|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω εδώ δεν είναι κ τόσο απλά τα πράγματα γιατί η φιλοζωική το μόνο που θα του κάνει στην αρχή είναι σύσταση...δύσκολα θα του πάρουν τον σκύλο κ αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχει κατάλληλη νομοθεσία αλλά κ το ποιο σημαντικό δεν υπάρχει χώρος κ υποδομή για να μείνει κάπου αυτό το ζωάκι...αν έκανες μια προσπάθεια να του μιλήσεις εσύ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε johnjohn21 έχω σκεφτεί πολλά πράγματα. Το να πάω να του μιλήσω είναι μια επιλογή αλλά πιστεύω ότι απλά θα με αγνοήσει και πολύ πιθανόν να με βρίσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλά αν πας στην φιλοζωική το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει με την έννοια ότι κάποιον από εκεί γύρω θα φανταστεί κ μετά ίσως να είναι χειρότερα κ για το σκυλάκι.Νομίζω με τρόπο μπορεί να βγάλεις κ άκρη.(εύχομαι δηλαδή)!
------------------------- Τι δεν μπορεί:
------------------------- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ. Εξάλλου, η κακοποίηση ζώων αντιμετωπίζεται πλέον από τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Μπορεί όμως η Φιλοζωική να παρέμβει ενεργά σε αδιαμφισβήτητες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Γι' αυτό γίνε εθελοντής, βοήθησε κι εσύ να σωθούν ζωές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnjohn21 : 30-08-12 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω διαβάσει John και κυριολεκτικά σου δένει τα χέρια. Αν ήμουν πιο τολμηρός ,το θέμα θα είχε τελειώσει προπολού. Δυστυχώς όμως ,φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι και με στενοχωρεί αυτό. Ο τρόπος που με κοιτάει πραγματικά ,λες και φωνάζει βοήθεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορέστη σε καταλαβαίνω αλλά ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις μια προσπάθεια!!δεν είναι εύκολο αλλά...αν μπορείς φυσικά να το ταΐζεις συνέχισε αλλά δεν είναι μόνιμη λύση!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπορεις να βγαλεις φωτογραφιες??
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ ναι αλλά από αύριο γιατί τώρα δεν φαίνεται χριστός!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι σόι φιλοζωική είναι τότε αυτή που περιμένει να επιδοτηθεί από το κράτος για να δείξει τα αισθήματά της για τα ζώα;;; Είμαστε φιλόζωοι ΜΟΝΟ όταν τα τσεπώνουμε δηλαδή;;; Αν δεν έχει μάσα δεν έχει και αγνά αισθήματα. Τι λένε ρε παιδιά οι αδιάντροποι!!! Και δεν ντρέπονται κιόλας. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ασε τσαμπα φωναζεις,μονο εαν ασχοληθει καποιος ενεργα με τα αδεσποτα καταλαβαινει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ξέρω πως αν θες να κάνεις κάτι εθελοντικά, το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί σε γεμίζει, γιατί πιστεύεις σε αυτό και ΟΧΙ για την ανταμοιβή. Ανταμοιβή σου είναι το "ευχαριστώ" που θα σου πεί κάποιος, ή το βλέμα κάποιου σκύλου (ή άλλου ζώου) που θα σε ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο. Κανένα ζώο δεν θα σου δώσει λεφτά, αλλά σίγουρα θα καταλάβει το καλό που του έκανες.
Αυτός που δηλώνει "φιλόζωος" και περιμένει κρατική επιχορήγηση για να εκτελέσει τα φιλοζωικά του καθήκοντα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρέθηκε σκυλάκι | bill | Άλλα ζώα | 3 | 06-05-10 16:04 |
Ερώτηση για Α.Ο. | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 10-08-09 20:19 |