|
|
||||
|
||||
![]()
την ωρα που βγαινει απο τη βρυση με πιεση ισως να αλλαζει την αναλογια οξυγονου και co2 και να εχει οντως 7.6 αν και πρεπει να εχει υπερβολικο co2, αλλα οταν ισορροπισει το 8ρι καλο ακουγεται για 16 kh, αν κι αυτο ειναι πραγματικο βεβαια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ότι το νερό βγαίνει από φίλτρο άνθρακα λες να παίζει ρόλο?... ![]() Έκανα αυτό που μου είπατε (από βρύση χωρίς φίλτρο άνθρακα). KH & GH = 16. |
|
||||
|
||||
![]()
ο ανθρακας ενωειται δεν ανεβαζει σκληροτητες, αντιθετως για μενα ενα καλο φιλτρο ειναι απαραιτητο.
Οκ εχεις 16 ΚΗ (νομιζω ειναι αυτονοητο πως μαλλον πας για οσμοση, και ισως οχι μονο για τα ενυδρεια γιατι με τετοιες σκληροτητες δεν ξερω τι γινεται με τιποτα πετρουλες στα νεφρα ) Το ph οποτε λογικα ειναι 8+ σωστα? Αυτα ειναι κατι που συνεβησαν τελευταια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πόσο μπορεί να μου στοιχίσει ένα σύστημα ΑΟ για να το αγοράσω και πόσο μπορεί να μου στοιχίσει μακροπρόθεσμα?.... Υπάρχει άλλη εναλλακτική?? Το ph είναι 7,9 και τόσο πρέπει να ήταν πάντα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φθηνοτερη αντιστροφη οσμωση που εχω δει παει κατω απο 70 ευρω αλλα οι νορμαλ τιμες ειναι γυρω στα εκατον κατι...
Αν ψαξεις σχετικα θεματα θα τη βρεις. Εναλλακτικη λυση ειναι οι ριτινες αλλα ειναι πολυ πιο μπελλαλιδικες και σιγουρα μακροχρονια εντελως ασυμφορες (αν και εγω τις εχω καπως βολευτει αλλα η αληθεια ειναι πως βρηκα 10-15 κιλα τζαμπα γι αυτο και τις χρησιμοποιω ακομη. Μολις μου τελειωσουν χαλαρα παω για οσμωση αλλα αλλο να ριχνεις ΚΗ 7-8 κι αλλο 16-17)
|
||||
|
||||
![]()
Θα το ψάξω.....
Καμιά ιδέα για το φαινόμενο ωχρότητας στα ψάρια μου? ....και καμιά πρόταση για το μενού...μήπως είναι πολύ οι 4 ταμπλετίτσες για τα 4 βυθόψαρα? |
|
||||
|
||||
![]()
ε ειναι πολυ το ταισμα μαλλον, αλλα το προβλημα μαλλον προερχεται απο κακες συνθηκες.
Εχεις υψηλες σκληροτητες και ph, αλλα το βασικοτερο απ ολα ειναι τα πανυψηλα ΝΟ3 σου τα οποια πρεπει να ξεφορτωθεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο ανθρακας εχει την ταση να τραβαει το pH προς το ουδετερο 7
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια? | nicpapa | Malawi | 5 | 24-01-11 09:54 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
ψαρια | MEGADOM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 07:11 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |