|
|
||||
|
||||
![]()
Aν εχεις σχηματισει γνωμη για καποιο οργανο, θετικη η αρνητικη, μοιρασου την μαζι μας να μαθαινουμε και οι νεοκοποι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να το διατυπωσα λαθος αυτο που ηθελα να πω με το ...χ σε ενα
ειναι απλα το πολλα οργανα - μετρησεις σε ενα οργανο απο εμπειρία διαπίστωσα οτι το ενα επηρεάζει το αλλο οταν ειναι πχ 6 σε ενα οπως το ανωτερω οργανο που εβαλε ο Σπυρος
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εκεινο που επηρεαζει χαλαρα το phμετρο ειναι οταν αφηνουμε το ηλεκτροδιο η το καλωδιο του κοντα στην λαμπα φθορισμου, η στο καλωδιο της.
Ειδικα το pen (τα φορητα) το κρεμασα στο εσωτερικο σε μια γωνια οσο πιο μακρυα μπορουσα απο την λαμπα, και οταν κατεβαινε το πλαισιο του φωτιστικου, απο 6.9-7 πηγαινε 7.6! Εννοειται οτι το ειχα καλιμπραρει πρωτα.
|
|||
|
|||
![]()
μια που το ειδα τωρα να συμπληρωσω και εγω για αν δεν εισαι παθων δεν γινεσαι μαθων..... για το πρωτο πχ με το μακρυ κονεκτορα μου εκανε και εμενα τρελλα πραγματα και εχω παραγγειλει τωτα τον πιν ποιντ για δε το αλλο ...... αστα λα βιστα.... μας τρωνε τα φραγκα οι κολοκινεζοι..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TDS meter | jimmis1974 | Λοιπός εξοπλισμός | 23 | 21-05-12 23:48 |
TDS meter | Butterfly | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-03-12 10:42 |
ph meter | gbikes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 13-03-08 06:54 |
ph- meter | immerback | Λοιπός εξοπλισμός | 4 | 07-02-05 20:54 |