|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Eκει περα τωρα γινεται της μουρλης. Μετακομιζουν και δεν ειναι ευκολο να βγαλεις ακρη. Ειδα φιλτρο, που ενω στο σαιτ τους το εχουν 14 ευρω, στο κουτι ειχε τιμη 30 ευρω! Παντως μετακομιζει σε εναν μεγαλο χωρο, και εχει προοπτικες καλες. Θα ξαναπαω ισως, αλλα πιο αργοτερα, οταν θα ειναι οκ |
|
||||
|
||||
![]()
σαν επιλογή πάντως αντί για το καπάκι είναι αυτή http://www.petsupermarket.gr/209/%CE...C-%CF%845.html
το σκέφτομαι σαν καλοκαιρινή επιλογή για το δικό μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To ενα που πηγα για λιγο να το βαλω στον κουβα, πηδουσε σαν τρελο εξω,αν δεν ειχα βαλει διχτυ, χαιρετισματα, δεν ξερω ειναι λιγο ρισκο να το χεις ανοιχτο |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομίζω να πηδάνε τα χρυσόψαρα, τι να πω ....
αλλιώς αυτοί που τα έχουνε στις λίμνες θα τα μαζεύαν συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου σου λεω, πηδουσε σαν τρελλο. Μαλλον δεν ενοιωσε καλα εκει μεσα και το εβγαλα αμεσως πριν...φουνταρει
Νομιζω τα χρυσοψαρα οσο νοιωθουν καλα, δεν κανουν αλματα. Αν ομως κατι δεν παει καλα, τοτε δεν ξερω... |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ολα τα ψαρια πηδανε εξω απο το νερο .... αν χρειαστει.
Στις λιμνες, αν πηδηξουν .... συνηθως ξαναπεφτουν μεσα ![]() ------------------------- Τα δικα μου χρυσοψαρα παντως δεν τα εχω δει να πηδανε (που να πηδηξουν κιολας διακοσα κιλα το καθενα ![]() (μονo hatchet fish -κλασσικος αλτης- μου εχει πηδηξει, μεσα απο μια χαραμαδουλα του καπακιου χωρεσε το ατιμο)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-08-12 στις 17:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η μεγάλη απόδραση... χαχα σωστά
αν δεν είναι σωστές οι συνθήκες τι άλλο να κάνουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ψεμματα, θυμήθηκα μου ειχε πηδηξει κι ενα θηλυκο dicrossus απο το κυνηγι που ετρωγε απο τον αρσενικο για να ζευγαρωσει.
Απλα ακουσα το πλατς στο πατωμα απο πισω μου και το γλυτωσα, γιαυτο το ξεχασα. ------------------------- Και τα χρυσοψαρα αν μπουν σε φαση αναπαραγωγης πεφτει πολυ κυνηγι ![]() Τα μακρουλα και οχι κοντοχοντρα ειδη χρυσοψαρων, ειναι πιο ευκολο να κολυμπησουν γρηγορα και να πηδηξουν ψηλα ομως
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-08-12 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |