|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω, βεβαια πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε, αλλα θα τα παρουσιασω μολις τα φτιαξω λιγακι
|
|
|||
|
|||
![]()
το νεο setup
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1)ο αερας δεν κολαει με αναταραξη στην επιφανεια εισαι οκ
2) το στησιμο ειναι πολυ ανοικτο δε θα βγαλεις ποτε μικρα σπανια θα επιζει καποιο.(αν σε νοιαζει βεβαια) 3)η αμμο ειναι πολυ ασπρη η μπουνες στρεσαρονται . |
|
||||
|
||||
![]()
σκέτο θαύμα !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλα στηριγμενες οι πετρες στο κέντρο ? ή μπορει να είναι η ιδέα μου . Πάντως πολυ ωραίο το ενυδρειο ! Μπράβο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
1) τι εννοεις δεν κολλαει; Κολλαει δεν κολλαει ολα τα ψαρια το χρειαζονται
2) πετρες θα μπουν κι αλλες αλλα οπως βλεπεις στα αριστερα ειναι πολυ κλειστα 3) η αμμοΣ δεν ειναι οσο λευκη φαινεται αλλα και παλι τους αρεσει πολυ οσους μηνες τα εχω ------------------------- Το ποσο καλα στηριγμενες ειναι οι πετρες παντα με προβληματιζει. Τις τεσταρω με το χερι μου δηλαδη με ελαφρυ σκουντηγμα να μην πεφτουν. Ας ελπισουμε οτι θα μεινουν εκει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 30-08-12 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Vangelis21;687416]1) τι εννοεις δεν κολλαει; Κολλαει δεν κολλαει ολα τα ψαρια το χρειαζονται
τα ψαρια χρειαζονται οξυγονο απλα αν νομιζεις οτι η μπουρμπουληθρες που βλεπεις τους δινουν οξυγονο τοτε διαβασε κιαλο και ασε της συμβουλες 2) πετρες θα μπουν κι αλλες αλλα οπως βλεπεις στα αριστερα ειναι πολυ κλειστα εσυ ξερεις 3) η αμμοΣ δεν ειναι οσο λευκη φαινεται αλλα και παλι τους αρεσει πολυ οσους μηνες τα εχω αν ετσι νομιζεις κανενα προβλημα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 31-08-12 στις 16:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερινες μετρησεις
No2 - 0 ΝΗ3-4 - 0 Νο3 - 80 (!!!) pH - 8 εκανα μια αλλαγη 20-30% και το απογευμα θα μετρησω παλι. Δεν ξερω πως ανεβηκαν αλλα δε μου αρεσει καθολου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 31-08-12 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |