|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπυρο αυτο το χω ξαναδει γραμμενο αλλα δεν ισχυει. Το εχεις κανει η απλα το εχεις δει να το γραφουν στο γνωστο ενυδρειομαγαζοφορουμ? (γιατι εκει εχω δει να τα γραφουν αυτα και να παροτρυνουν τετοιες τακτικες) Απο τη δικη μου εμπειρια (και ειναι αρκετη με το συγκεκριμενο ειδος ) κανονικο στρωμενο φιλτρο θελει και η δικη μου προσωπικη προτιμηση ειναι εξωτερικο και οσο μεγαλυτερο γινεται.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια γιά τον εξοπλισμό της λίμνης μου | aak | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 06-05-12 16:18 |
Βοήθεια για εξοπλισμό | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 20-05-11 13:23 |
Πρόταση για εξοπλισμό co2 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-07-10 12:56 |
Συμβουλή για εξοπλισμό | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-03-08 14:56 |
Προτάσεις για εξοπλισμό | ppanoss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-05-06 23:17 |