|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
"ατασ φυτσ του ΙΚΕΑ εχουν κατηγορηθρι γισ ρπικινδυνα λιπασματα που δεν ταιριαζουν με το ενυδρειο."
αχ σοβαρα; αυτο δεν το ηξερα...ελπιζω να μην εχω προβλημα...παντως θα μεινουν κανα - εναμησι μηνα χωρις καν να ξεκινησω στρωσιμο και αλλο τοσο θα χρειαστει σιγουρα για το στρωσιμο, οποτε σε 3 μηνες απο τωρα φανταζομαι να μην εχω προβλημα...ελπιζω! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου...με βοηθησαν παρα πολυ...θα αλλαζω νερακι για να παιρνουν τα στοιχεια που χρειαζονται...και σε λιγες μερες λεω να βαλω και το φιλτρο.. οσο για το φως, πειραζει αν οι ωρες που θα το αναβω ειναι βραδυνες;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
χμμμ...ΙΣΩΣ καλυτερα κανονικη φωτοπεριοδος...
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ο λόγος να μην ανάβουν βραδινές ώρες?
πχ εγώ λόγο δουλειάς είμαι τις πρωινές ώρες εκτός και τα αναβω βράδυ 23:00 με 9:00 το πρωί. Δεν είναι σωστό δηλαδή? |
|
||||
|
||||
![]()
αν ακολουθεις μονιμα αυτη τη ρουτινα μια χαρα ειναι, αλλα αν ειναι να την αλλαξεις αργοτερα καλυτερα οχι... Γι αυτο το ειπα
|
|||
|
|||
![]()
Εάν χρειαστεί να το αλλάξω, θα γίνει σταδιακά κάθε μέρα 15 λεπτά προς τα πίσω
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστο
![]() 10-15 λεπτα
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε φωτό απ'τα φυτά του ΙΚΕΑ, μήπως και αναγνωρίσουμε κάποια. Έχω πάρει και εγώ, μια bacopa και έναν εχινόδωρο και είναι στο ενυδρείο εδώ και κάνα τετράμηνο χωρίς πρόβλημα. Και στάσιμο να αφήσεις το νερό δε θα έχεις πρόβλημα. Σε βαζάκι με χαλαζιακή άμμο (και λίγο υπόστρωμα) έχω 3-4 φυτάκια από κλαδέματα χωρίς τίποτε άλλο και μεγαλώνουν περισσότερο από αυτά στο ενυδρείο με λιπάσματα φωτισμό και diy co2! Αν ένα φυτό έχει σάπια φύλλα κλπ απλά κόψε τα, κλάδεψε το λιγάκι και φύτεψε το κανονικά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|