|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο η flora glo ειναι αρκετη.
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει κ 3 συσταδες echinodorus tenellus μπροστα!!γνωριζει καποιος ποσα λιτρα καθαρα ειναι το ενυδρειο μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν αφαιρέσεις το πάχος των τζαμιών και τον όγκο που καταλαμβάνει η διακόσμιση (χαλίκι, ξύλο,κλπ) καμιά 40αρια. επίσης εξαρτάται και από το πόσο ψηλά το γεμίζεις με νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικες νεες φωτος!!οι αρλεκινοι εχουν φυγει οπως κ η χηρα!! αμα εχεται κατι να προτινεται ωστε να γινει καλυτερο το αποτελεσμα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις!!ευχαριστω!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο αποτελεσμα...
Αν εχεις καθολου μαζοχιστικες τασεις θα ηταν καλυτερα να δοκιμαζες μπροστα δεξια να εφτιαχνες κι ενα γρασσιδακι απο moss να κυκλωνει το ξυλο, αλλα κι ετσι ωραιο ειναι σαν αποτελεσμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι λιγο παλουκι γιατι μπροστα δυσκολο να κρυψεις πλεγμα και θελει αλλες τεχνικες (εγω δοκιμαζω οδοντογλυφιδες και τελικα δουλευει η μεθοδος)
αλλα πιστευω θα ειναι ακομα πιο ομορφο αν δειχνει να ξεπροβαλει η moss γυρω απο το ξυλο. Και να μην το κανεις δε δειχνει γυμνο, μια χαρα ειναι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |