|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παιρνεις ιχνοστοιχεια για δισκους η ακομα και αλατα για αφρικανες και το κοντρολαρεις (νομιζω τα ιδια εχουν πανω κατω σε περιεκτικοτητα ως προς τα ανιοντα-κατιοντα, αλλα η δευτερη επιλογη ειναι μαλλον οικονομικοτερη) Ακομα και με προσθηκη εμφιαλωμενου μπορεις να ανεβασεις, αλλα μαλλον ειναι ασυμφορο (+ οτι δεν ξερεις πως εχουν αποθηκευτει, κι εσεις που ειστε σε νησι ακομα χειροτερα ) Παράθεση:
Μην τον λυπαστε, για το καλο του. Παράθεση:
Απο την αλλη λες βλεπεις λιγο αμμωνια... Σε γενικες γραμμες παντως οσο χαμηλοτερο ειναι το ph τοσο λιγοτερο τοξικη ειναι και η αμμωνια. Εγω θα εβαζα τυρφη απο την πρωτη μερα, οπως και κανω παντα δηλαδη, και στο φιλτρο (μικρη ποσοτητα) και στο νερο προετοιμασιας (μεγαλη ποσοτητα) Παράθεση:
Αν δε δοκιμαζει καν τα φυλαρακια σημαινει πως δεν του αρεσουν (μηπως αυτα μειναν αφαγωτα και δημιουργησαν την αμμωνια που μετρατε? ) Δινε του καλη τροφουλα, μια φορα τη βδομαδα σκορδακι και αραια και που καμια βιταμινουλα και θα ειναι μια χαρα. Επισεις λατρευουν τη ζωντανη (αν βρισκεις βεβαια ζωντανες τυπου αρτεμια, γκρινταλ, κριλ, δαφνια, κωπιποδα, κοκκινο σκουλικι, ασπρο σκουλικι κτλ κτλ) και ολες τις κατεψυγμενες. Απο κατεψυγμενες μπορεις να παρεις και ολοκληρη τη σειρα της ocean nutricion απλα γνωμη μου ειναι να αποφυγεις καποιες εξειδικευμενες δισκοτροφες που εχουν βαση τη μοσχαροκαρδια, ολες οι αλλες ειναι οκ. επισεις πολυ καλες και υπερπληρεις τροφες ειναι οι atison beta pro της o.n. και το GALA της jbl (για ολα τα ψαρια... αυτη αποκλειεται να μην τη δεχτει, αλλα στη χειροτερη βουτα τη σε σκορδο) Γενικα με τις τροφες οσο μεγαλυτερη ποικιλια μαθει να τρωει τοσο το καλυτερο (ενας δικος μου που τον εχω με red cherry εχει αρχισει και τσακιζει τη σπιρουλινα που ριχνω στα γαριδακια ...μετα το δικο του γευμα ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |