|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο με το μεγάλο ξύλο αλλά γούστα είναι αυτά
![]() Καλό θα ήταν να βάλεις και κάποιο είδος moss μέσα(xmass moss κατά τη γνωμη μου). Γενικά στα γαριδοενυδρεία προτιμάμε λεπτόφυλλα φυτά για διατήρηση infousoria. Κατά τα άλλα όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω λίγο προσοχή με τις παραμέτρους και θα τις ευχαριστηθείς τις γαριδούλες σου.. όλοι κάπως έτσι αρχίσαμε και πιάσαμε την γαριδομανία μετά ![]() καλή συνέχεια .... α τώρα έιδα ότι έχεις java moss απλά έχει χαθεί πίσω από την ανούμπια...
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο.
Μερικες προτασεις για αλλαγες ... ως ειθισται ![]() Λεω να δεσεις τη φτερη πανω στο ξυλο (καπως ψηλα) ετσι ωστε να κανει δυο χρησιμες δουλειες. Πρωτον να κρυψει το φιλτρο και δευτερον να κανει σκια στην ανουμπια., Στο κρυψιμο του φιλτρου, θα βοηθησει να φερεις το ξυλο και λιγο πιο αριστερα. Τον ογκο της διακοσμησης προς τη μεση, θα τον δωσεις, δενοντας την φτερη ετσι ωστε, το μακρος των φυλων να πηγαινει προς το μεσο του ενυδρειου (σαν υποστεγο) Απο κατω θα ειναι η ανουμπια προστατευμενη απο το απευθειας φως. Την Moss μπορεις, αφου θα πρεπει να φυγει απο το ξυλο και δεν χωραει αλλο ξυλο μεσα, να τη βαλεις με πλεγμα* πανω σε μια πετρα (αλλα θα χρειαστει καποια μεγαλυτερη απο το βοτσαλο που βλεπω, για να μπει αρκετη και οταν μεγαλωσει να γεμισει κι αλλο ο θαμνος) * πλεγμα μπορει να χρησιμοποιηθει πλαστικο δυχτακι μπομπονιερας. Οχι λεπτο τουλι και δεν χωραει να ξετυρυπωσει η moss οπως μεγαλωνει, αλλα ουτε και τοσο χοντρο ωστε να φευγει απο μεσα ολη. Αυτο πχ ειναι ΟΚ
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι!! καλες γεννες
![]() τι φωτακι εχει;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σ' ευχαριστώ Δημήτρη ![]() ![]() Από λάμπα έχει μια μικρή 7w. Πιστεύω ότι είναι μια χαρά από φωτισμό. Τι λες? |
|
||||
|
||||
![]()
για τα φυτα σου ειναι οτι πρεπει αλλα ειναι σποτ στο κεντρο και μπορει να βγαλει αλγη.. αμα εχεις ενα κοματακι πλεξι αμοβολη η κατι αλλο για διαχυση (και χαρτι μπορει να κανει ή διαφανεια παρουσιασης) θαναι ακομα καλητερα..
σε κανα 6μηνο που θα μπουκωσει και μοςς θαναι ακομα πιο ωραιο..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα φερεις αντιρρησεις ή να παρεξηγηθεις καπως, να μαλωσουμε λιγακι? ![]() πχ http://www.youtube.com/watch?v=3n3LL338aGA
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και πάλι πολύχρονος Σπύρο |
|
||||
|
||||
![]()
παντως αυτο για την ανουμπια που λεει ο σπυρος εχει δικιο.κιεγω οποτε τις εβαλα στο φως πιαναν αλγη.καθαρες ητανε αυτες που μενανε στη σκια.βασικα εγω δεν θα την εβαζα καθολου την ανουμπια μεσα και θα εβαζα αλλο φυτο η περισσοτερη μος.-ασχετο- αλλα με τη μος τι παιζεται τελικα?ειναι καλυτερα να ειναι ψηλα η χαμηλα στο φως?εχω διαβασει διαφορετικες αποψεις πανω σαυτο.αλλοι λενε οτι θελει φως,αλλοι λενε οτι με δυνατο φως μαζευει αλγη.εγω που την εχω ψηλα τωρα και τη χτυπαει φως δεν εχω δει προβλημα ακομα,ειναι πεντακαθαρη.παλιοτερα στο μεγαλο που την ειχα χαμηλα "μαζευε" αλγη με τον καιρο.ειναι ετσι η απλα τυχαινει σε εμενα αυτο?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδοενυδρείο την βοήθεια σας | vangtal66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 01-06-12 17:41 |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |
Ιδέα για γαριδοενυδρείο | vag0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 10-06-10 18:31 |