|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχ τι θεμα και αυτο.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
Και ειδες και συμπτωση? Με το που γραφτηκε, μπηκε κατα τυχη (ή μαλλον ατυχια) και διαβασε περι γλυφτων και τα εχωσε. Φυσικα δεν μπορω να πιστεψω πως ηταν διπλος λογαριασμος καποιου μελους που κωλώνει να γραψει με το ονομα του ή καποιου ηδη μπανιαρισμενου. Kριμα. Και τα εγραφε τοσο απλα και κατανοητα. Με επιχειρηματα.
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο,αν εχει γινει κατι τετοιο,οι μοντ το γνωριζουν....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νταξει μωρε, ο συγκεκριμενος λογαριασμος ηταν μια οαση δροσιας ![]() Αυτο που λες ειναι πιθανο, πολλες φορες τα τρολλς το κανουν, να γραφουν σε δευτερο λογαριασμο με greeklish, σε τριτο με τονους σε αλλο χωρις τονους, με χτυπητα ορθογραφικα κτλ και νοιωθουν ασφαλη οτι κανεις δε θα σκεφτει πως ειναι οι ιδιοι, αλλα.... ε και? πλακα ειχε... Εμενα παντως η συμπεριφορα μου θυμισε κατι Γερμανακια απο κατεστραμενες οικογενειες που συναντας σε mmorpg private servers
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως οσες φορες και αν ρωτησα τα "βεντουζακια" μου, μου απαντησαν οτι δεν τα νοιαζει πως θα τα λεω, αρκει να τους ριχνω σπιρουλινα να γουσταρουν
![]() ![]() ![]() Κοινως "δεν ριχνεις καμια ταμπλετα μπαρμπα"; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλα γυρισα ψοφιος απ τη δουλεια και απλα λιωνω στο γελιο δεν υπηρχε καλυτερο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, είχε κι άλλο ο μήνας..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τι γίνεται τον τελευταίο καιρό... Η ζέστη θα φταίει, δεν εξηγείται αλλιώς..!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλαρια και.. λοιπά ψάρια (ταιριασμα) | achisael | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 10-01-12 17:50 |
Πέτρες και τα λοιπά.. | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 09-08-10 09:51 |
τιγρακια και γλυφτες? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-08-09 22:42 |
γλυφτες σαλιγκαρια η γαριδες? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-09-07 19:56 |