|
|
|||
|
|||
![]()
Θερμοκρασια 26.6-26.7 με ανεμιστηρα και ελεγχομενη με ελεγκτη θερμοκρασιας.
Το αλλο ψαρακι παει συνεχως και το ΄πειραζει΄ Παρατηρω κι ενα αμυδρο ομως μαυρισμα του πτερυγιου του. Το μετεφερα για λιγο στον κουβα, να δω πως θα αντιδρασει κι εκει, και μου κανε εντυπωση οτι κατα την...μεταφορα με αποχη, δεν σπαρταρισε καθολου. Τωρα τα εχω και τα 2 μαζι. Συνηθως καθεται στον πατο και διπλα στο φιλτρο και αραια και που κανει καμια βολτα. Σκεφτομαι να δοκιμασω να βαλω αλατι. Δεν νομιζω να εχω να χασω και τπτ... |
|
||||
|
||||
![]()
Tο αλάτι είναι για παράσιτα βασικά.. τρώει το ψάρι? κάνε καμια αλαγή νερού..
νιτρικά πόσο έχεις? αν τρώει δωσε λίγο σκόρδο..
|
|||
|
|||
![]()
Γνωριζω για το αλατι, αλλα επειδη ειδα ενα αμυδρο μαυρισμα στο κατω πτερυγιο του, λεω μην ειναι τπτ καψιμο ή παρασιτο. Εφαγε αρακα σημερα
Νιτρικα εχω ανεβασμενα Σκορδο; 1η φορα το ακουω αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε λίγο σκόρδο αφού τρώει, και αφού έχεις ανεβασμένα γιατί δεν κάνεις μια αλλαγή??
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα αλλαγη την παρασκευη και θα κανω ή σημερα ή αυριο. Ελεγα να το συνδυασω και με αλατι....
Αν βρω σκορδο, ας του βαλω κι αυτο... |
|
|||
|
|||
![]()
'Έφαγα΄ ολο το νετ ψαχνοντας για παρομοια συμπτωματα με τα δικα μου, αλλα δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι. Το ψαρακι παραμενει ληθαργικο, καποιες φορες αποφασιζει να βολταρει, κυριως για αναζητηση τροφης. Τα λεπια του μια χαρα ειναι, το κατω πτερυγιο του ομως, εχει ενα αμυδρο μαυρισμα. Με ανησυχει και το γεγονος πως οταν το εβγαλα εξω, δεν σπαρταρισε καθολου, λες και ηταν ψοφιο.
Σκεφτομαι να τους ριξω και αλατι. Υπαρχει περιπτωση αυτο να χειροτερεψει την κατασταση; |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγή έκανες??
Μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο να δούμε πως είναι.. Βγάλε και μια φώτο απο το μάυρισμα που λες.. το μάυρισμα μαζί με τα βράγχια που βλέπω στην φώτο, ίσως να είναι κάψιμο απο αμωνία.. είναι σίγουρο οτι η αμωνία σου είναι μηδέν?? μήπως ανέβηκε για κάποιο λόγο?? ------------------------- το φίλτρο σου πως το καθαρίζεις??
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 23-08-12 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θηλυκό γκάπυ με παράξενη συμπεριφορά | stdev | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 19-10-09 17:36 |
Παράξενη συμπεριφορά clown-βοήθεια | sp67 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 25-06-09 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά Gourami - Αρρώστια???? | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-10-08 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά.... | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-09-06 23:08 |