|
|
|||
|
|||
![]()
ShadowVValker εγραψα φερρετ και ειδα κατι ζωακια σαν νυφιτσες αν δεν κανω λαθος?????
Kotsos και αλλου διαβασα οτι αν πηδανε απο υψος μενουν παραλυτα.αλλα για το οτι γλυστρανε στα πλακακια δεν το ξερα. λογω μακριων νυχιων γλυστρουσε η και κομμενα οταν τα ειχατε? παντως ευχαρηστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
όχι κομμένα νύχια αλλα στο μάρμαρο που έχουμε γλυστρούσε πολύ όταν πήγαινε να τρέξει..
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτά είναι τα φέρρετ. Τα νύχια θέλουν οπωσδήποτε κόψιμο και αν δεν έχεις, χρειάζεσαι και μια πέτρα από πετ σοπ ειδική, για να φθείρει τα δόντια της και να μη μεγάλώσουν υπερβολικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα την πηγα κτηνιατρο και κοψαμε τα νυχακια τα οποια δεν ειχαν μεγαλωσει πολυ ομως και παλι γλυστραει στο πλακακι του μπαλκονιου. πετρα την πηρα και της αρεσει πολυ συνηθως. πολυ ξεχωριστα ζωακια τα φερρετ και χαριτωμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Άντε με το καλό. Χορταράκι έχεις πάρει? Υπάρχει ξερό ή ένα κουτί με σπόρους που το ποτίζεις και το βάζεις στον ήλιο και φυτρώνει. Βοηθάει στη χώνεψη.
|
|
|||
|
|||
![]()
της εχω παρει χορταρακι ξερω.αυτο το κουτι με τους σπορους που λες τι ειναι για εξηγησε μου?ενδιαφερον ακουγεται.ξερεις μαρκα η πως θα το βρω?
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν μπορεσεις πες μου για αυτους τους σπορους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλες | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-10 02:16 |
diy 45-30-30 συμβουλες | mao | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-09-09 04:13 |
Συμβουλες για DIY | fotis478 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 14-05-08 16:21 |
Συμβουλες | ggeos | Malawi | 6 | 09-04-08 22:46 |
συμβουλες | vanilla | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-05-07 13:57 |