|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ferret τι ακριβως ειναι? να σας ζησουν!Μπουμπου ειναι το ονομα της κουνελιτσας μου!Θα βαλω και φωτογραφια.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.google.gr/search?tbm=isch...20&bih=356#p=0
Αυτά είναι τα φέρρετ. Απλά επειδή από φύση είναι σαρκοφάγα ( έστω και τρώγοντας κροκέτες) μυρίζουν λίγο περισσότερο από τα τρωκτικά.. Γιαννάκη για τα φέρρετ έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από όλα τα είδη ενυδρείων και δυστυχώς, όλα στα αγγλικά. Μπορώ να σου προτείνω πάντως τα 2-3 καλύτερα βιβλία να διαβάσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου βγαζει τη σελιδα. ψαρακια ειναι η ζωακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζωάκι.. Τότε γράψε φέρρετ στο google!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω από κουνελάκια, είχε παλιότερα η αδερφή μου όμως..
μετά απο λίγο διάστημα παρέλυσαν τα πίσω του πόδια και σύντομα πέθανε.. ο κτηνιατρος είχε πει οτι η παράλυση οφείλεται στο οτι το βγάζαμε στο σπίτι που έχουμε μάρμαρο και γλυστρούσε όταν περπατούσε, και στο οτι το αφήναμε να πηδάει κάτω απο τον καναπέ, τις καρέκλες κλπ.. Δεν ξέρω αν και κατα πόσο ισχύει, απλά το αναφέρω να το προσέξεις.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ShadowVValker εγραψα φερρετ και ειδα κατι ζωακια σαν νυφιτσες αν δεν κανω λαθος?????
Kotsos και αλλου διαβασα οτι αν πηδανε απο υψος μενουν παραλυτα.αλλα για το οτι γλυστρανε στα πλακακια δεν το ξερα. λογω μακριων νυχιων γλυστρουσε η και κομμενα οταν τα ειχατε? παντως ευχαρηστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
όχι κομμένα νύχια αλλα στο μάρμαρο που έχουμε γλυστρούσε πολύ όταν πήγαινε να τρέξει..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλες | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-10 02:16 |
diy 45-30-30 συμβουλες | mao | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-09-09 04:13 |
Συμβουλες για DIY | fotis478 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 14-05-08 16:21 |
Συμβουλες | ggeos | Malawi | 6 | 09-04-08 22:46 |
συμβουλες | vanilla | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-05-07 13:57 |