|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω τέτοιο. Αυτό μπαίνει μέσα στους κάδους του φίλτρου;
Εγώ έχω αυτό μόνο όπως είναι στη φώτο. http://ozsoapbox.com/wp-content/uplo...al205parts.jpg Πίσω από τους κάδους. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι είδος μηχανικού φιλτραρίσματος. Συνήθως το βάζουμε στο τελευταίο στάδιο ώστε να συγκρατήσει οτιδήποτε στερεό έχει ξεφύγει, ώστε να μην πάει τίποτα στη φτερωτή. Βέβαια ανάλογα με τις ανάγκες μας το χρησιμοποιούμε όπου χρειάζεται.
|
||||
|
||||
![]()
Για τον υαλοβάμβακα λες έτσι; Αυτό που έχω εγώ, το σφουγγάρι του φίλτρου δεν κάνει τίποτα; Αν βάλω εγώ βαμβάκι μέσα σε ένα κάδο πειράζει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνει και το σφουγγάρι, απλά σου λέω να το κάνεις με σκέτο υαλοβάμβακα για να μην το μπουκώσεις και το καθαρίζεις μια ώρα. Συν ότι για μένα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι ο υαλοβάμβακας. Το βαμβάκι από το φαρμακείο μάλλον θα μπουκώσει πολύ γρήγορα.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που βάζω περισσότερο νερό τελικά δεν είναι και πααααρα πολύ θολό. Είναι μεν αλλά όχι και τοοοσο τραγικό. Θα βγάλω φωτογραφίες αργότερα για να δείτε και εσείς που ξέρετε καλύτερα.
Οπότε έχουμε και λέμε: Γεμίζω με νερό όλο το ενυδρείο. Μέσα στο φίλτρο έχω μόνο το σφουγγάρι και τον άνθρακα, χωρίς βιολογικό υλικό. Το αφήνω ως έχει μέχρι να καθαρίσει το νερό και μετά πλένω σφουγγάρι, βάζω βιολογικό υλικό, βγάζω άνθρακα και ξεκινάω το στρώσιμο; |
|
||||
|
||||
![]()
Και τώρα μπορείς να έχεις βιολογικό υλικό στο φίλτρο. Τον άνθρακα άφησε τον 3-4 μέρες. Ξεκίνα και από τώρα στρώσιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παρατήρησα ότι όσο περισσότερο νερό βάζω το ξύλο πηγαίνει στα ουράνια και επιπλέει...
![]() Τι γίνεται ρε παιδιά; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |