|
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα "μαλακωσεις" το νερο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με τυρφη και με ΑΟ,
|
|
||||
|
||||
![]()
Για pleco θα σου ελεγα να βαλεις καποιο ειδος ancistrus που δεν γινονται μεγαλυτερα απο 10-12 ποντους το πολυ.
Για το ψαρι που λες με παρομοια χρωματα του νεον μαλλον εννοεις τα cardinal tetra αλλα δεν πανε με αγγελοψαρα. Θα σου προτεινα ενα κοπαδι ροδοστομους που εχουν πολυ ωραια συμπεριφορα στο κοπαδιασμα, και μολις ενηλικιωθουν βαζεις τα σκαλαρια που σου αρεσουν. Ειχα δει τον συνδυασμο σε ενυδρειο φιλου, και μου αρεσε πολυ. Απεφυγε να βαλεις πολλα διαφορετικα ειδη κοπαδιων, γιατι δεν θα βγαλουν ενδεχομενα την ιδια συμπεριφορα. Για φυτα γρηγορης αναπτυξης τωρα θα σου προτεινα και την stargrass που ειναι και πανευκολη.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορω για παραδειγμα να βαλω 2 πλεκο ancistrus, 5-6 neon tetra και 8 (οταν λες κοπαδι εννοεις ποσα; ) ροδοστομους; Τα αντεχει το 400αρι περνει κιαλλα, δεν ξερω. Για αρχη σιγα σιγα φυσικα οχι με τη μια ολα μεσα. Και οταν ενηλικιωθουν οι ροδοστομοι βγαζω τα τετρα και βαζω τα σκαλαρια. Γινεται;
ΥΓ ΔΙΣΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 1-2; Τους αγαπαω και αυτους πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσες μερες θες να λειψεις?
![]() ![]() ![]() ![]() Για κοπαδι δισκους λιγο μικρο δεν ειναι ρε παιδια? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ύψος ενυδρείου έχεις? Τα αγγελόψαρα χρειάζονται 60-70 πόντους. Οι δίσκοι δεν μπαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα. Γιατί δε βάζεις μόνο ένα κοπάδι δίσκους?
|
|
||||
|
||||
![]()
60 ειναι το ενυδρειο μου. Πιο ποΛυ σκαλαρια μαρεσαν και η δισκοι αλλα προτιμω την ποικιλια. Νικοο χαχαχα γιατιι;;; Που ειμαι λαθος;; Αυτο με τους ροδοστομους τα σκαλαρια και καποια τετρα δεν γινεται,Α ΚΑΙ ΠΛΕΚΟ, σε σωστας ποσοτητες τις οποιες δεν γνωριζω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι στον Αμαζονιο η φυσικη τροφη των σκαλαριων ειναι τα νεον (δεν ξερω αν ειναι και οι καρδηναλιοι) οποτε αν λειψεις ολοκληρο ΣΚ λεω μηπως 5-6 δεν τους φτασουνε :P
Μπορει να κανω και λαθος, δεν ειμαι εξαλου ειδικος του Αμαζονιου, αλλα εχω την εντυπωση πως παρολο τα οχι και τοσα πολλα λιτρα σε 60 ποντους υψος οι δισκοι θα ηταν καλυτερα απο σκαλαρια (60 ειναι το νερο η συνολικα? γενικα αυτα τα ειδη θελουν ψηλο ενυδρειο για να δειξουν τη μεγαλοπρεπεια τους, και νομιζω, απ οτι βλεπει το ματι μου, τα σκαλαρια ακομα περισσοτερο κι απ τους δισκους το εχουν αναγκη, αλλα βεβαια καλυτερα μπορει να σε πληροφορησει καποιος που εχει τετοια ψαρια) |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο λεω οταν βαλω τα σκαλαρια θα βγαλω τα νεον. Δηλαδη θαχω πλεκο, ροδοστομους και νεον παραδειγμα, και αργοτερα οταν μεγαλωσουν οι ροδοστομοι θα βγουν τα νεον και θα μπουν σκαλαρια. Το νοημα πισω απο αυτο ειναι -κατα τον πετσοπα- να μην τα βαλω απτην αρχη τα σκαλαρια για ναμην κυριαρχησουν και μετα δυσκολα θα βαλω αλλα ψαρια χωρις εφτραπελα. 60 το νερο ειναι. Αποσο εχω προλαβει να διαβασω ναι το θελουν το υψος περισοτερο απτους διακους αλλα πιστευω θαναι ανεκτο το 60.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθεση φυτων... | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-04-11 17:15 |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΨΑΡΙΩΝ | DETT | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-03-11 09:40 |
συνθεση ψαριων | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 02-05-09 21:10 |
συνθεση ψαριων | kwstaogerobill | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-10-08 21:50 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |