|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε συ φιλε discus. Ενταξει και εμενα δεν μαρεσει αυτο που βλεπω, αλλα πρεπει να ειμαστε πιο ηρεμοι αμα θελουμε να τον βοηθησουμε. Το να πιεζουμε συνεχεια την κατασταση δεν εχει αποτελεσμα (ή μαλλον εχει, το αντιθετο απο αυτο που θελουμε να βγαλουμε).
Μεσα απο την συζητηση και τις διαφορες αποψεις και βοηθειες, ισως καταλαβει το τι πρεπει να κανει και το πως θα ειναι οκ και αυτος και τα ψαρια και ολα. Εdit: Παντως πετυχημενο το: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 16-08-12 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
λιγο ηρεμα ρε,δεν ειπε ακομα για τις παραμετρους
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μη κουράζω:
1)τα λίτρα είναι λίγα εώς ελάχιστα 2)τα cichla δεν είναι monoculus είναι occelaris ή orinocensis(δε καταλαβαίνω από αυτές τις φωτό για να σου πω σίγουρα) 3)τελικό μέγεθος cichla70++οπότε 700λίτρα ενυδρείο ούτε για υπνο δε κάνει! 4)μπες MONSTERFISH KEEPERSCOM ή ΜΟNSTERFISHGREEK FANS και θα δεις τα ψάρια που συντηρείς σε τι λίτρα ζούνε! 5)το χρυσόψαρο δε χρειάζεται για καθαρισμό μιας και έχεις φίλτρανση καλύτερη από αμαζονίου όπως λες.είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το κόψουν. Είχα cichla ετοιμάζω 2τονο για να ξαναπάρω και σου λέω ότι τρώνε χρυσόψαρα σα να τρως εσύ μπριζόλα στα κάρβουνα.αν μερικοί δεν τους αρέσει αυτό το θέαμα δε το παρακολουθούν.άλλοι συντηρούν χορτοφάγα και άλλοι σαρκοφάγα οπότε αντίθετοι σε όλα!σε τροφές εκτός από stick ρίχνεις ζωντανή,κατεψηγμένη,silver sild???? περος τους υπόλοιπους θέλω να πω κάτι:μη κρίνεται λάθος χομπύστες που ασχολούνται με ψάρια monster.για να τα αγοράσεις θέλεις μισό μηνιάτικο και για να τα κρατήσεις άλλα τόσα..άσε που θες λίτρα πολλά πάρα πολλά. αν π.χ. αγοράσει ένας επειδή το γουστάρει ένα hoplias τι θα το ταίζει πιστεύεται..????μόνο ζωντανή γιατί αλλιώς το έχασε θα πεθάνει από ασητεία!έχω τέτοια ψάρια τα λατρεύω και δεν ενοχλώ κανένα νομίζω,όπως δεν ενοχλώ και δεν κρίνω και εγώ.ο φίλος παραπάνω έχει κάνει κάποια λαθάκια που διορθώνονται για τη ψαροσύνθεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Λαθακι να εχεις ολα αυτα σε 250 λίτρα και και νομίζεις οτι με 750 λίτρα θα είσαι κομπλέ??
Τελος παντων,ο καθενας οτι θελει κάνει αλλα οταν κανεις εγγραφη σε φόρουμ και παρουσιαζεις το οτιδήποτε να είσαι ετοιμος να δεχτείς και κριτική. Για το χρυσοψαρο δεν θα πω κατι,με καλυψαν οι προηγούμενοι.
|
||||
|
||||
![]()
περα απο χρυσοψαρα και αλλα τετοια που σαν εικονα δεν μ αρεσουν δηλαδη τα λιτρα αυτα ειναι ικανοποιητικα???
για γελια ειναι,βγαζεις αυτα τα ψαρια και βαζεις δυο ανσιστρους 30 νεον τετρα και αλλα παρομοια χαχαχαχα σορρυ για το ειρωνικο αλλα αυτα τα λιτρα για αυτα τα ψαρια ειναι για γελια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή απευθύνεσαι στους υπόλοιπους να σου απαντήσω. Το τι ταΐζει είναι δικό του θέμα. Μάλιστα αυτό δεν αναφέρθηκε πουθενά, εσύ το σχολιάζεις πρώτος. Μάλιστα δε θέλησε καν να αναφερθεί ο δημιουργός του θέματος σε αυτό, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ευαίσθητοι άνθρωποι πάνω σε αυτό το ζήτημα. Οι παρατηρήσεις έγιναν για τη συμβίωση και τις συνθήκες, κάτι που έκανες κι εσύ. Όσο για το πόσο κοστίζει αφορά καθαρά τον ιδιοκτήτη και δεν αποτελεί επιχείρημα για το εάν θα πούμε τη γνώμη μας ή όχι. Και θα παρακαλέσω όλους να είναι κόσμιοι, καθώς δε χρειάζονται επιθέσεις και το ζήτημα της διατροφής των θηρευτών δε χρειάζεται να αναβιώσει για άλλη μια φορά στο θέμα ενός ανθρώπου που παρουσιάζει τα ψάρια του, χωρίς να θέλει μάλιστα ο ίδιος να προκαλέσει κανέναν.
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω ουτε σας εχω ειρωνευτει ουτε σας εχω κοροιδεψει...
Τελος παντων επειδη φαινεται συζητηση δεν μπορει να γινει,κλεινω το θεμα απο μερος μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε.Ενταξει το παιδι εχει κανει μερικα λαθη αλλα δεν χρειαζονται εντασεις.Προτεινετε του λυσεις.Απο την μερια του βεβαια πρεπει να υπαρχει κατανοηση και να ειναι σε θεση να δεχτει κριτικη.Το τι θα κανει ομως στο τελος ειναι δικο του θεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συζητηση μια χαρα θα γινει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+10000000 |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αληθεια οτι με τετοια ψαρια πολλοι ειναι επιφυλακτικοι για το μελλον τους!
Το θεμα ειναι ως που εισαι διατεθειμένος να φτασεις Predator..Steven και οπως λενε και οι απο πανω μου τα 700 λιτρα δε θα φτασουν ουτε αυτα! Δεν θα ημουν υπερβολικος αν ελεγα οτι στα 700 λιτρα θα επρεπε να τα μεγαλωνεις και να ετοιμαζεις μια μεγαλη δεξαμενη ωστε να τα φιλοξενησεις με αξιοπρέπεια! ![]() * Για τα "ζωντανα" ταισματα υπαρχουν πολλα θεματα που εχουν αναλυθεί ολες οι αποψεις οποτε μη λεω παλι τα ιδια και "κουραζω"
|
||||
|
||||
![]()
[
Δεν θα ημουν υπερβολικος αν ελεγα οτι στα 700 λιτρα θα επρεπε να τα μεγαλωνεις και να ετοιμαζεις μια μεγαλη δεξαμενη ωστε να τα φιλοξενησεις με αξιοπρέπεια! ![]() I AGREE με τα 1000 Predator είμαι παθών και σου είπα τα παραπάνω.τα άκουσα και εγώ από πιο ψαγμένους όταν από τη λαχτάρα μου για MONSTERFISH καταστάσεις έπαιρνα ότι γινόταν από 50εκ.και πάνω.μετά το αποτέλεσμα είναι αξιοθρήνητο..... δε χρειάζεται να κλείσεις το θέμα,μη το παίρνεις εγωιστικά!!!διάλογο κάνουμε και ανταλάσουμε απόψεις. πες μας για τα cichla σου,τι φίλτρο έχεις,τι υλικά έχεις τι φωτισμό???σε 5 ποστ τα παρατάς? |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας γνωριζω πολυ καλα το τελικο μεγεθος των κικλα...
Να κανω μια παρενθεση οτι τα μονοκιουλους που εχω εγω εχουν ως τελικο μεγεθος τα 55 εκατοστα.... Αυτα που ξεπερνανε τα 70 ειναι τα οσελαρις,τεμενσις και κελμπερι... Εν παση περιπτωση δεν αλλαζει κατι... Ομως εγω δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι τα ψαρια θα τα στεγασω στο 750αλιτρο εφ ορου ζωης... Γνωριζω τα τελικα μεγεθη αυτων των ψαριων και στοχευω ολο και σε κατι μεγαλυτερο... Με λιγα λογια συμβιβαζομαι με τις αναγκες των ψαριων μου και παντα προσπαθω να τους παρεχω ο,τι καλυτερο μπορω... Περιττο να σας αναφερω οτι πριν 3 χρονια τετοια εποχη το 750αρι μου φανταζε τεραστιο...Τωρα μου φανταζει μικρο και ηδη εχω αρχισει να στοχευω σε 1300αρι και πανω.... Φιλε μου Αλεκο δεν τα παραταω...Ο λογος που γραφτηκα οπως ανεφερα και στη σελιδα καλωσορισματος ειναι για να συζηταω και να νιωθω ανθρωπους δικους μου... Αντι γι' αυτο ομως ενω ημουν και ειμαι ευγενικος,προσεχω πως θα μιλησω να μην θιξω κανεναν και καμια ηθικη,αρχισαν τις ειρωνιες και τα κοροιδεματα... ------------------------- Γιωργο το ονομα μου ειναι Στεφανος... Και επισης εγω δεν εχω αναφερει τιποτα για το ζωντανο ταισμα εγω προσωπικα γιατι γνωριζω και σεβομαι ευαισθησιες ανθρωπων... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Predator..Steven : 16-08-12 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |