|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τις βάλεις στη βαλίτσα σου, κατάλληλα προετοιμασμένες όμως. Κανονικά απαγορεύεται η εισαγωγή ζωντανών οργανισμών στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά, αλλά εντός Ευρωπαϊκής ένωσης δεν σου ελέγχουν τη βαλίτσα στο τελωνείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η βαλίτσα περάσει από μηχάνημα και εντοπίσουν τις γαρίδες;;;; Σίγουρα δεν θα θέλει να ταλαιπωρηθεί ή και να χάσει την πτήση για μερικές γαρίδες. Πιστεύω ότι μια ερώτηση πρώτα στον πράκτορα και μετά στην εταιρεία θα ήταν το καλύτερο.
Εμένα στο Heathrow μου πέταξαν το Physiomer (θαλασσινό νερό για καθαρισμό μύτης μωρού) που ήταν στην συσκευασία του, το οποίο όμως το είχα στις χειραποσκευές και με έβαλαν να δοκιμάσω το γάλα που είχα στο μπιμπερό. Καλά που δεν είχε κατουρηθεί η μικρή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυττό λέω να τη βάλει στις αποσκευές και όχι μαζί του στις χειραποσκευές. Στις αποσκευές σου δεν έχεις περιορισμό σε υγρά. Αν ρωτήσει είναι που δε θα το επιτρέψουν. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με ψάρια, γαρίδες κλπ χωρίς πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μπει στις χειραποσκευές πρέπει το νερό στη συσκευασία να είναι λιγότερο από 100ml. ¶σε που πρέπει να περάσουν και από x-ray... Παρόλαυτά έφερα με επιτυχία αβγά από zebrafish στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα (εκκόλαψη >50%) σε μπουκαλάκια των 50ml.
Καλύτερα στις αποσκευές αλλά να ρωτήσεις αν έχει θερμαινόμενο αμπάρι το αεροπλάνο (στην ολυμπιακή μια φορά μου είχαν πει όχι). |
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις την εταιρια και θα σου πουν..πιστεψε δεν θα εισαι ο μονος που θα εχει ρωτησει
και ακομα καλυτερο θα ειναι να ρωτησεις το γραφειο τις εταιριας στην γερμανια οταν φτασεις στο αεροδρομιο αλλα και την ιδια την υπηρεσια του αεροδρομιου που σχετιζετΙ με αυτα γερμανοι ειναι θα σου απαντησουν αμεσα ------------------------- το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις την εταιρια και θα σου πουν..πιστεψε δεν θα εισαι ο μονος που θα εχει ρωτησει και ακομα καλυτερο θα ειναι να ρωτησεις το γραφειο τις εταιριας στην γερμανια οταν φτασεις στο αεροδρομιο αλλα και την ιδια την υπηρεσια του αεροδρομιου που σχετιζετΙ με αυτα γερμανοι ειναι θα σου απαντησουν αμεσα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathaios81 : 16-08-12 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bamboo shrimp | marios psilopoulos | Όλες οι άλλες γαρίδες | 4 | 31-01-14 07:09 |
Bamboo shrimp | Raven | Όλες οι άλλες γαρίδες | 11 | 13-10-09 20:41 |
red claw shrimp | andreas213 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 2 | 28-09-09 10:33 |
Sakura shrimps | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 16 | 08-03-09 16:54 |