#5
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω στα αλάτια που δεν τα κατέχω, αλλά για να κάνουμε κουβέντα μέχρι εκεί που το έχω ψάξει έχω μάθει ότι "χαλάνε" αρκετά από τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για το θαλασσινό και από τα πολύ βασικά όπως αυτά που αποτελούν τις GH και KH. Σε ένα μεσογειακό γιατί να είναι λιγότερο απαραίτητα; Αξίζει να τα προσθέτεις εσύ; Γενικότερα αξίζει το ρίσκο; Ας πούμε το να παίρνεις κατευθείαν νερό από τη θάλασσα δε θα ήταν καλύτερο;
__________________
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι | george1995 | Bettas | 4 | 06-09-10 08:21 |
ick και αλάτι | nikman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-10-06 23:07 |
Αλάτι | Mariel | Bettas | 1 | 01-09-05 13:52 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |