|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το λιγοτερο οξυγονο, ΟΛΑ τα μονομαχοενυδρεια ετσι δουλευουν, και δεν αντιμετωπιζουν προβληματα. Εξ αλλου απο τη στιγμη που εχουν νιτρικα 10 βιολογια υπαρχει (η ηρθαν μαζι με το νερο απο το αλλο ενυδρειο? ) απλα κατι συντηρει την αμμωνια |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς μόνο φύλλα πλάτανου βρήκα (κάνουν δουλειά?)...
τα πλένω καλά και τ ακουμπάω στον πάτο ετσι απλά ή/και μεσα σε καλτσάκι ωστε να μπορω να τ αλλάξω όταν πολυκαιρίσουν? |
|
||||
|
||||
![]()
πλατανου απ οσο λενε οσοι τα χρησιμποιουν ειναι καλα
βαλτα μεσα οπως σ αρεσει, φροντισε ομως να ειναι ευκολη η απομακρυνση οταν αρχιζει το σαπισμα |
|
|||
|
|||
![]()
οκ, σ ευχαριστώ. Αν υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για προετοιμασία νερού με τυρφη κι έχει κανείς πρόχειρο το λινκ, ευπρόσδεκτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....237#post684237
------------------------- τα φυλλα που βαζεις ειναι ξερα φυσικα -ξεχασα να το πω αλλα ειναι αυτονοητο- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 12-08-12 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ξερά, κατάξερα είναι, μέχρι τόσο μου κοψε
![]() ------------------------- Κάναμε μόνο την αλλαγή Nick, οι μετρήσεις παραμένουν, της αμμωνίας 0,25 (κατέβηκε λίγο) και ΝΟ2=1 δηλαδή ανέβηκαν αυτά και δεν ξέρω πόσο επικίνδυνα είναι...Η τοξική αμμωνία απ όσο υπολόγισα με το calculator βγαίνει 0.00333496, αρα θεωρητικά ακίνδυνη ακόμα. Μειώσαμε και το φαγητό του.
"The freedom of others extends mine infinitely" - Bakunin "Η ελευθερία των άλλων επεκτείνει τη δική μου στο άπειρο" -Μπακούνιν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iren66 : 13-08-12 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αν υπαρχουν NO2 το φιλτρο ειναι αστρωτο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μονομάχο | xaris1974 | Bettas | 13 | 13-01-12 21:36 |
αρχάριοι θαλασσινού νερού | PATS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-03-11 11:39 |
Πρόβλημα με μονομάχο | panagiotis265 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-08 10:43 |
Πρόβλημα με μονομάχο | Lenore | Bettas | 5 | 22-11-07 22:04 |
Πρόβλημα με μονομάχο! | jjvrettis | Bettas | 2 | 06-02-05 11:38 |