|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου .
Αυτα τα προιοντα τα εχω χρησιμοποιησει και εγω σε αρκετες φασεις , αλλα τα εχω χρησιμοποιησει και σε ενυδρεια φιλων. Πιστευω οτι δουλευουν , αλλα με καποιες συγκεκριμενες διαδικασιες . Δηλαδη αφου ριξουμε μια καψουλα στο φιλτρο (αυτο εχω χρησιμοποιησει το bactozyme ) περιμενουμε μια μερα , και μετα βαζουμε τα ψαρια μεσα , λιγα στην αρχη αναλογα με τα λιτρα του ενυδρειου , περιπου το 20% του τελικου φορτιου σε ψαρια . Μαζι με τα ψαρια ριχνουμε αλλη μια καψουλα μεσα και την επομενη κανουμε μια αλλαγη περιπου 30% και ξαναριχνουμε μια καψουλα . Αυτο το κανουμε μεχρι να δουμε οτι δεν εχει καθολου αμωνια το ενυδρειο και οτι μπορουμε να παμε σε μια εβδομαδιαια ρουτινα αλλαγων . Μετα αυξανουμε τον αριθμο των ψαριων . Αυτο εμενα δουλευει και δεν ειχα ποτε προβλημα , απλα θελει προσοχη στις αλλαγες οπως λενε και τα παιδια πιο πανω . Το πιο σιγουρο και πιο καλο ομως ειναι να καθαρισετε τα υλικα απο ενα αλλο φιλτρο που δουλευει μεσα στο νεο ενυδρειο , αυτο θα σας επιταχυνει αφανταστα την ολη διαδικασια . Αρκει να ειναι το παλιο ενυδρειο καθαρο απο αλγη και αρωστιες .
|