|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, τις αλλαγές στα ενυδρεία με τα γαριδάκια πως τις κάνετε (χωρίς να κυνηγάτε ένα ένα τα γαριδάκια από τον κουβά με το νερό που βγάζετε)?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κρατας με το χερι και το κατευθυνεις μακρια απο τις γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο βαζω σφουγγαρι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσέχω, αλλά όλο και κάποιο ίσα που φαίνεται με το μάτι πάει και χώνεται και μετά ψάχνω τον κουβά με μεγεθυντικό φακό να τα βρω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά εντόπισα 3 τουλάχιστον γαριδάκια στο ενυδρείο μου
![]() ![]() ![]() Αλλά μια αυγωμένη βρεθηκε νεκρή χθες. Βρήκα κάποιες οδηγίες, μήπως και καταφέρω να σώσω τα αυγά, έκανα την "επέμβαση" και περιμένω μήπως και έχω αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω να βρω το σχετικό άρθρο. Νομίζω εδώ μέσα το είχα δει σε μια αναζήτηση. Εν ολίγοις ο τύπος έλεγε ότι το δύσκολο είναι να ξεκολλήσεις τα αυγά από την θυληκιά. Μετά, με τούλι και αερόπετρα, μέσα σε μισό μπουκάλι. Όπως βγαίνει και η αρτέμια αν δεν κάνω λάθος.
Οι μετρήσεις μου είναι ΟΚ. Αμμωνία μηδέν και νιτρικά 20. Ίσως και λίγο πιο κάτω. Από τη στιγμή που έβαλα τις γαρίδες κάνω αλλαγές 2 φορές την εβδομάδα, 10 - 15%. Μαζί έχω ένα χαρέμι ξιφοφόρους, κάμποσες γκαπίνες, έναν πλέκο και μπόλικα ramshorn. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλεκο αν ειναι ο κοινος πλεκο δεν ταιριαζει εκει μεσα, ειναι ψαρακι που θελει πολυ ιδιεταιρες συνθηκες και πολυ μεγαλο ενυδρειο.
Πολυ ενδιαφερον αυτο με τα αυγα, αλλα πρεπει να κανεις κανονικη εγχειριση για να τα παρεις... Το μονο που δεν εχω κανει μεχρι τωρα ειναι εγχειρισεις ![]() ![]() Οντως και η αρτεμια γαριδα ειναι τελικα Και με την αεροπετρα εκολαπτονται κανονικα? καλα θα τρωνε ΤΟ στρεςς τα γαριδακια που γενιουνται και ειναι εκει μεσα πλυντηριο, αλλα τουλαχιστο αν επιζουν δεν πειραζει και τοσο |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος ο αλεξ(raven) ειχε καποιες φωτο απο γαριδακια την ωρα που γεννιουντε...εχω την εντυπωση οτι για το αν θα δεις μικρα γαριδακια σχεση εχει και το τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου εγω παντως μικτα γαριδακια και απο ταιγκερ και απο ρεντ τσερι ειχα δει παρα πολλες φορες αλλα πρεπει να βγαλεις τα ματια σου
![]() επισης το μικρο γαριδακι ειναι πανομοιοτυπο με το ενηλικο αλλα σε πολυ μικροτερο μεγεθος ------------------------- μετρησεις εχεις κανει?τι αλλα ψαρια εχεις στο ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 14-08-12 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |