|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά η εξατμιση αποτελει σοβαροτατο προβλημα αφου εγω ας πουμε ειχα 60 λιτρα εξατμισης σε ενα ενυδρειο περι τα 230-240 λιτρα καθαρα!!! και ολα αυτα σε 2 εβδομαδες!! Αρα ενα βαρελακι το χρειαζεσαι και εγω μαλιστα που ειχα βαρελακι 60 λιτρων βγηκα offside αφου τα τελευταια 15 λιτρα κατω κατω δεν τα τραβηξε η αντλια και ετσι πλεον σκεφτομαι που θα βρω να αγορασω τωρα κανα τουλαχιστον 70αρι βαρελακι ωστε να ειμαι σιγουρος!!! ------------------------- παντως ενα ψυγειακι αυτοκινητου μεταχειρισμενο γυρω στα 35 ευρω με θερμοκρασια εξαγωγης γυρω στους 15 βαθμους αν το βαλω το σωμα του μηχανισμου πανω απο τα ανεμιστηρακια δεν θα κανει δουλεια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTASGAVALAS : 09-08-12 στις 15:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αντλια εφταιγε πιθανως (μικρο μανομετρικο) και το ιδιο προβλημα θα εχει και στο 70αρι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) αν κανεις συχνοτερα συμπληρωσεις δεν θα χρειαστεις ουτε βαρελακι μεγαλυτερο, ουτε αντλια (αν αδεν φθανει). Εγω συμπληρωνω καθημερινα 4 λιτρα. Βαζω το δοχειο στο ψυγειο και βοηθαει και τα ανεμιστηρακια να μην κανουν υπερωριες. 3) Συμφωνω και εγω με το Σπυρο και επαυξανω οτι το θεμα εχει αναλυθει διεξοδικως. Αν εχεις τις γνωσεις θα καταλαβεις τι ειναι λαθος. Αν δεν τις εχεις. τα ηδη συζητημενα θεματα θα σου καλυψουν τα κενα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2) εγω λογω εργασιας τυχαινει να λειπω απο το σπιτι απο 1ΣΚ μεχρι και 15 ημερες οποτε το βαρελακι ειναι μονοδρομοσ!!! και μαλιστα τωρα τελικα θα παρω και αλλο ενα απο το πρακτικερ (σκαφη ειναι βασικα οχι βαρελακι)΄αλλο ενα 60 αρι με καμμια 20αρια ευρω αν θυμαμαι καλα και αλλο ενα συστημα αυτοματης αναπληρωσης να το κλεισω ριζικα το θεμα με την εξατμιση οταν λειπω! ![]() 3) Εγω δεν ρωτησα τιποτα για το θεμα ...αλλος το ανοιξε ![]() ------------------------- Η κατι δεν πηγαινε καλα με την αντλια, η το σωληνακι που τραβουσε ηταν τοποθετημενο πιο ψηλα απ οσο θα πρεπε και ξενερισε. Μια αντλια σωστα τοποθετημενη τραβαει κανονικα οσο υπαρχει νερο στην αναρροφηση της χωρις διακρισεις Η κατι δεν πηγαινε καλα με την αντλια, Δυστυχως της grocher δεν τραβα γιατι ειναι πολυ μικρη!!! η το σωληνακι που τραβουσε ηταν τοποθετημενο πιο ψηλα απ οσο θα πρεπε και ξενερισε. Ναι ειναι πιο ψηλα γιατι αν ειναι πιο χαμηλα κανει αντιστροφη αναρροφηση δηλαδη Μια αντλια σωστα τοποθετημενη τραβαει κανονικα οσο υπαρχει νερο στην αναρροφηση της χωρις διακρισεις[/QUOTE] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTASGAVALAS : 10-08-12 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
@ΚΟSTASGAVALAS
στο ικεα έχει 65 λ και πιο φθηνό http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...tview&iID=2151
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση pH | Butterfly | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-02-12 13:07 |
μείωση PH με χρήση HCL ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-04-07 00:00 |
Μείωση PH και GH | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-03-07 11:11 |
Μείωση του ph | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-06 08:32 |
Μείωση θερμοκρασίας νερού το καλοκαίρι | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 12-06-04 23:31 |