|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μετά από καιρό και όταν θα έχω κάποια σχετική εμπειρία στις γαρίδες μπορεί να ανεβάσω τις απαιτήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να κινηθουμε οριακα σε χαμηλα (εως ανυπαρκτα λιτρα) οταν εχουμε εμπειρια,εαν δεν εχουμε πειρα κινουμαστε εκ του ασφαλους σε πολλα λιτρα που σε μερικες περιπτωσεις ισως συγχωρεσουν καποια μικρολαθακια.
|
|||
|
|||
![]()
Όπως ανέφερα παραπάνω μου λείπει η εμπειρία στις γαρίδες (όχι ότι έχω στα ψάρια) λέω να μην το συνεχίσω και να το γυρίσω σε ενυδρείο με 2 - 4 σαλιγκάρια apple snail
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα σε τοσο μικρο χωρο και τοσα λιγα λιτρα ουτε εξειδικευμενο εργαστηριο πυρηνικης φυσικης δε μπορει να κραταει διαρκως συνθηκες σταθερες.
Θα εισαι 24/7 απο πανω του με ενα θερμομετρο στο ενα χερι και το phμετρο στο αλλο... Γιατι δεν πας σε ενα πιο ανετο (τουλαχιστο καμια 30ρια λιτρα) ωστε να μην διακυνδυνευεις τα γαριδακια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Δεν υπάρχει στην κατοχή μου μεγαλύτερο ενυδρείο αυτή την στιγμή. |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε οταν υπαρξει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε για σαλιγκάρια κάνει δηλαδή?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενα ιδιο λιγο πιο μεγαλο ξεκινησα και εγω την αποικια μου (το εχεις δει, αυτο το αδειο διπλα στο γαριδαδικο) και το κρατησα επιτυχως για πανω απο ενα εναμιση χρονο.
Με controller θερμοκρασιας, ψυξη, θερμανση, και αργες προσεκτικες αλλαγες θα τα καταφερεις, μεχρι να καταλαβεις οτι θα τις ευχαριστηθεις και ο ιδιος πιο πολυ σε μεγαλο ενυδρειο, που στην πορεια μπορεις να προγραμματισεις με την ησυχια σου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδοενυδρείο την βοήθεια σας | vangtal66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 01-06-12 17:41 |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |
Ιδέα για γαριδοενυδρείο | vag0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 10-06-10 18:31 |