|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εξωτερικο φλουβαλ ειναι. θα φυγω 2 εβδομαδες
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις κρυψωνες στο ενυδρειο δεν θα εχεις προβλημα...συνηθως!
αν δεν εχεις...καθε φορα που θα γεννα καποια θα τα τρωνε οι αλλοι. |
|
|||
|
|||
![]()
απο οσο ξερω τα λαμπιντο δεν ειναι σαν αλλους γονεις που τα τρωνε. ΙΣΩΣ φανε την πρωτη γεννα απο απειρια αλλα αλλα παιδια μου εχουν πει αυτο που ειπα παραπανω. εμπειρια στο θεμα δεν εχω. κρυψωνες απο πετρες υπαρχουν αλλα απο μονο του δεν ξερω αν βοηθησει. αντε να δουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Vangelis21;683759]απο οσο ξερω τα λαμπιντο δεν ειναι σαν αλλους γονεις που τα τρωνε. ΙΣΩΣ φανε την πρωτη γεννα απο απειρια αλλα αλλα παιδια μου εχουν πει αυτο που ειπα παραπανω. εμπειρια στο θεμα δεν εχω. κρυψωνες απο πετρες υπαρχουν αλλα απο μονο του δεν ξερω αν βοηθησει. αντε να δουμε
ποιος τα λεει αυτα βαγγελη τι πρωτη και δευτερη γεννα ολες η αφρικανες τρωνε τα μικρα παντα .ακομα και η μανα μετα απο 2-3 ωρες .αφου τα φτυσει κανονικα |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον Στελιο
οτι κινειται τρωγεται...
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει αυτο που λετε. δεν ειναι μαθηματικα ωσε να στεκει μια προταση του τυπου την πρωη και την δευτερη γεννα". Ειχα γεννα απο κριμπενσις, δεν τα φαγανε οι γονεις. Δεν τα φαγανε καν τα αλλα κριμπενσις που ειχα μεσα.
Εκτος αυτων μου εχουν πει κι αλλα παιδια εδω μεσα, εμπειρα, αυτο που σας λεω. Αν θελετε το ψαχνετε |
|
||||
|
||||
![]()
μην συγκρινεις M'bunas που ειναι επιθετικα
με τα κριμπς και αλλες αμερικανικες κιχλiδες που προστατευουν τα μικρα τους. κατα τα αλλα οπως θες να πιστευεις φιλε μου αφου το ειπαν και οι εμπειροι εμας δεν μας πεφτει λογος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άκου αυτά που σου λένε τα παιδιά παραπάνω και αν γνωρίζεις τις απαντήσεις κάποιων έμπειρων(?!), απλά μη ρωτάς. Η δική μου απάντηση(που εξακολουθώ να είμαι άπειρος ![]() Τα κριμπς είναι διαφορετικά ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεαρα λαμπιντο | ducatisti | Malawi | 3 | 20-03-10 23:12 |