|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τα ψαρια, αλλα δεν μας νοιαζει η πιεση (μαλλον ταχυτητα οχι πιεση γιατι παλι οι μηχανολογοι θα φρικαρουν :P) αλλα το capacity, και αν εχεις χοντρους σωληνες ναι μεν θα εχεις χαμηλοτερη ταχυτητα αλλα το capacity θα ειναι μεγαλυτερο, οποτε μηπως θα μπορουσες με ενα χρονομετρακι να δεις σε ενα κουβα γνωστων λιτρων τι κανει?
|
|
|||
|
|||
![]()
25'' το 1.5 λιτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
180-200 λιτρα την ωρα δηλαδη? χμμμ... λιγο μου φαινεται
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εμενα λιγο μου φαινεται αλλα με το ματι, απο μετρησεις που κανεις δεν ξερω παντως η διαμετρος του σωληνα ειναι φυσιολογικη γιατι ισα ισα χωραει στα βανακια να κουμπωσει. και σου λεω 4-5 εκατοστα αποσταση δεν ειναι τιποτα. και αυτο μετα απο καθαρισμα
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλα και μετα απο το σπασιμο της φτερωτης :P
Πριν το ιδιο χαλια ηταν? |
|
|||
|
|||
![]()
το ιδιο ακριβως. το μονο που εχει αλλαξει μετα το σπασιμο αυτης της βλακειας ειναι ο θορυβος.
λεω να βαλω ενα απο τα δυο φιλτρα του μεγαλου και απλα να το περασω 5-6 φορες με οινοπνευμα 70 βαθμων να το καθαρισω |
|
||||
|
||||
![]()
οινοπνευμα δεν ειναι απολυμανση και δεν ξερω αν αφηνει και καταλοιπα.
Εγω απολυμανση οταν εκανα χρησιμοποιησα υδροχλωρικο οξυ σε διαφορες περιεκτικοτητες αναλογα τι ξεπλενα. Αν δεν εχεις πειρα και εξολισμο για εργασια με καυστικα χημικα καλυτερα βαλε χλωρινη, απλα προσεξε να ειναι οσο καθαροτερη γινεται, δηλ η πρασσινη που βρωμαει οχι αυτες με τα αρωματα. Μετα πολυ καλο ξεπλυμα, κατα προτιμηση κι ενα ξεπλυματακι 90 βαθμων, και τελος ολα σε κουβα με νερο και ισχυρη δοση αντιχλωριου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικα φιλτρα | lefterisafrica | Malawi | 4 | 25-01-11 00:34 |
Εσωτερικα και εξωτερικα φιλτρα.... | water_turtle_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-02-10 22:53 |