|
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκει εχουν τους λογους τους γιατι δεν πουλανε στα πολυγαπημενα τους πετ σοπς αμμωνια.
![]() Εδω τουλαχιστο δε δειχνει η συγκεκριμενη σελιδα να εχει τετοια θεματα. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μου πει καποιος πως τσεκαρω αν εχει καλη κυκλοφορια το φιλτρο μου και τι μπορω να κανω να την αυξησω? καθαρισα σωστα τα υλικα του λιγο. δεν εχω καθαρισει φτερωτη και λαστιχα ομως. κατι αλλο υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
η φτερωτη ειναι ολη η δουλεια κι οχι τοσο τα υλικα (αν εχει ποιασει μουργα βεβαια), και οι σωληνες βεβαια
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια οποτε αυριο καθαριζω αυτα τα δυο και βλεπουμε. υπαρχει κανα κολπο για καλο καθαρισμο?
Α για σωληνες εχω βαλει απλα λαστιχα ποτισματος γιατι οταν το πηρα βιαζομουν να το βαλω και δεν εβρισκα κατι αλλο. κακως επραξα? μηπως να εβαζα και κανα .... (κολλησα, χαχα πως λεγεται αυτο που βαζουμε στην ακρη του σωληνα του φιλτρου. χαχαχ) |
|
||||
|
||||
![]()
τα λαστιχα πιο ευκολα τα πετας παρα να τα καθαρισεις. Αν εχεις ορεξη βεβαια ακολουθα την τεχνικη που εμαθες στο στρατο για την κανη (πολυ καθαρο πανακι, εγω οσες φορες το εκανα εβαλα τουλι που φανταζομαι ειναι εγκεκριμενο για τροφημα αφου το χρησιμοποιουν για τα κουφετα)
Τη φτερωτη εγω την καθαριζω πολυ καλα με μπατονετες. Ειναι λιγο λεπτοδουλεια αλλα καθαριζει καλυτερα απο το να την καθαρισεις απλα με πανακι και νερο ------------------------- το λαστιχο που βαζουν συνηθως στα ενυδριακα λεγεται αλφαδολαστιχο. Δε γνωριζω αν εχουν διαφορα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 06-08-12 στις 21:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
3 μηνες δουλευει, τοσο πολυ να εχει μπουκωσει? βεβαια ηταν τιγκα στο φυτο κα την αλγη ο ενυδρειο οποτε μπορει. τεσπα. με τα λαστιχα τα πρασινα κηπου ειμαστε οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ε, αναλογα, αν εχει ποιασει αλγη η φτερωτη (εμενα ποιανει βρωμα σα λασπη συνηθως) ειναι καλος λογος για να πεσει η ροη.
Γενικα σε μια οποιαδηποτε αντλια η φτερωτη πρεπει να ειναι τζι-τζι. Τα λαστιχα οπως σου ειπα δεν γνωριζω, πιθανων να ειναι και καλα, αλλα προσωπικα εχω αλφαδολαστιχο. (το οτι ειναι διαφανες βοηθαει εξ αλλου να βλεπω ποση αλγη εχει μαζευτει) Δεν νομιζω να εχουν διαφορα τιμης εξ αλλου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογια.. | Elina | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-03-12 21:36 |
Βιολογια Φιλτρου | limo | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-11 20:22 |
Χαλασε η βιολογια; | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-02-11 14:26 |
Αντιβιωτικο και βιολογια | aspygr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-01-11 19:33 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |