|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο θεαμα!!
σου βγηκε κανενα πρασινο Γιαννη??
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο !!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλοι μου για τα καλά σας λόγια
![]() Πάνο κατά διαστήματα εμφανίζονται αρσενικά με αρκετό πράσινο... οπότε το γονίδιο υπάρχει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο κοντά είναι απλά ένας μικρός παράδεισος το έχω δεί κ έμεινα άφωνος !
μπράβο ρε Γιάνναρε ! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Το ενυδρείο έλαβε συμμετοχή στο διαγωνισμό του φόρουμ Διαγωνισμός Aquascaping 2013 Σας ευχαριστώ όλους που του δώσατε ψήφο ![]() Τίτλος ενυδρείου: “1986” ![]() Διαστάσεις: 55 cm μήκος – 25 cm πλάτος – 35 cm ύψος ενυδρείου Λίτρα: 48 Χρόνος λειτουργίας: με αυτή την μορφή από το 2010, και ως ενυδρείο από το 1986 Ρουτίνα-αλλαγές νερού: 25% κάθε 7 ημέρες Φωτισμός: 2 απλές λάμπες Τ4 12W η κάθε μια, κάπου 7 ώρες την μέρα Φίλτρανση: φίλτρο πλάτης Eheim Liberty 2042 Θερμοκρασία: 25C Διακοσμητικά υλικά: driftwood, κώνοι Σκλήθρου (alder cones) Βυθός και υπόστρωμα: άμμο διαμέτρου από 1mm έως 2mm Λίπανση: ότι παρέχουν τα ζωντανά pΗ: 7,5 GΗ: 8 KΗ: 6 Λίστα φυτών: Αnubias, Microsorum, Taxiphyllum, Vallisneria, Monosolenium ''Pellia'' κ.λ.π. καθώς και κοινά φυτά που επιπλέουν Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων: Ψάρια: Endlers, Poecilia wingei - Laguna de Patos, Class Ρ Σαλιγκάρια: Ramshorn Planorbarius corneus var. Blue, Malaysian Trumpet Snail Melanoides tuberculata Γαρίδες: Γαλάζια Πέρλα (Blue Pearl) Neocaridina cf. palmata var. blue (πρώην zhangjiajiensis var. blue)
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Γιάννη endler-ολόγε μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο
|
![]() |
Tags |
γαρίδες, blue pearl, endlers, red cherry |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snails & red cherry shrimp | seven77 | Σαλιγκάρια | 6 | 29-10-09 00:35 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |