|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα .
Τελικά αφού τους έκανα την κατάλληλη προσαρμογή με κλειστά τα φώτα τις έβαλα στο 13άλιτρο ! Ο μονομάχος δεν τους δίνει καθόλου σημασία,είναι σαν να μην υπάρχουν ! Έριξα σήμερα λίγη τροφή και βγήκαν μιά χαρά από τις κρυψώνες τους . Μιά χαρά έφαγαν !
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι από τους τυχερούς τότε
![]() Να τις χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ !
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να ρωτήσω γιατί χρειαζόσουν τις γαρίδες Amano? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο να τις χρειάζεσαι κατά τη γνώμη μου .
Μου αρέσουν αυτές οι γαρίδες και αφού μου άρεσαν τόσο τις αγόρασα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι αμάνο είναι μεγαλύτερες, εγώ είχα τσέρι με μονομάχο, και δεν τις εδινε σημασία, ώσπου μια μέρα του βάρεσε και τις ξεπάστρεψε..
Εχω την υποψία, πως ίσως να ψόφησε κάποια, και να την έφαγε, και μετά να του άρεσε..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |