|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω καλυτερα να το βαλεις οπως το δικο μου παρα να το βαλεις πλαγια.
Δεν ειναι τοοοσο δυσκολο το ξεκινημα του. Μετα απλα δουλευει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι θέμα δύσκολο ή όχι, Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά χωρίς προβλήματα. Απ' ότι βλέπω όμως το δικό σου φίλτρο είναι πιο χαμηλό από το ενυδρείο. Μπορείς να μου πεις λίγο τις διαστάσεις του ενυδρείου σου και πιο φίλτρο έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 33 εκατοστα στηλη νερου και το φιλτρο ειναι 25 εκατοστα υψος.
ΕLITE CRYSTAL-FLO 20 ειναι το φιλτρο Παράθεση:
![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 29-07-12 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά που βρήκες τόσο μικρό φίλτρο; Εγώ ψάχνω παντού και δε βρίσκω. Λοιπόν το ενυδρείο που λογικά θα πάρω είναι αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2336 άρα πιστεύω ένα φίλτρο γύρω στα 25 εκατοστά θα ήταν καλά όπως εσένα. Τώρα που θα βρω είναι άλλο θέμα. Το συζητάμε και αύριο γιατί κουράστηκα :P Αν μπορείτε βρείτε μου κανένα καλό γιατί δε ξέρω πολλά πολλά.. (ακόμα τουλάχιστον)
Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! EDIT Χμμ απ' ότι βλέπω το ΕLITE CRYSTAL-FLO 20 είναι μέχρι 75 λίτρα. Για κάτι πιο μεγάλο όπως το ενυδρείο που λέω να πάρω δεν υπάρχει ε; :/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() btw εγω οπως ειπα σε 60-65 λιτρα το χω (οκ 80ρι λεει αλλα δεν ειναι) ------------------------- Φυσικα και υπαρχουν, ενα "μοσχαρακι" που εχω της ιδιας μαρκας ειναι για ονομαστικα 600 αλλα εχει 65-70 εκατοστα υψος και διαμετρο μεγαλυτςρη απο ενα 12ρι subwoofer Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 29-07-12 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια φτηνη λυση παντως για ενυδρεια ειναι τα ενυδρεια που παροπλιζουν τα pet shop λογο ανακαινισης,μετακομισης η λουκετου.
εγω πηρα ενα 130 λιτρα με βιολογικο φιλτρο 40¤ σκετο τζαμι και το επενδυσα με πολυ μικρο κοστος....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ενυδρείου και εξοπλισμός | fsam | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-11 01:45 |
Αγορά ενυδρείου | mikeepidio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-06-10 12:34 |
αγορά ενυδρείου | valantis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-05-09 15:52 |
Αγορά Ενυδρείου | Iann_is | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 11-02-08 11:56 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |