|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ενα 60ρι ετσι το χω και αν και θεωρητικα δε στεκει, πρακτικα δεν εχω προβλημα στη λειτουργια του. Το μονο "μανικι" ειναι στον καθαρισμο να ξαναγεμισω τους σωληνες για να παρει μπρος, κατι που δεν εχω στα αλλα ενυδρεια που εχω το φιλτρο κανονικα κατω |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το ξέρω ότι έχετε δίκιο στο θέμα του φίλτρου. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν εξωτερικά φίλτρα αλλά όταν τα είδα εντυπωσιάστηκα με την ευκολία που παρέχουν! Λόγο χώρου τα λέω όλα αυτά.
Ορίστε και μια φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που σκέφτηκα είναι να μπει το φίλτρο στο συρτάρι κάτω από το ενυδρείο αλλά στα πλάγια. Σαν μέγεθος το παίρνει άνετα, μόνο που δεν ξέρω αν πειράζει να το έχω ξαπλωμένο... :/ Θα κάνω και μια τρύπα από πίσω για να περάσουν οι σωλήνες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο ντουλάπι αριστερά δε θα ήταν πολύ πιο άνετα; Α και όχι στα πλάγια, μόνο όρθιο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκιναει, ενα σωρω φορες το χω τσεκαρει και εχει τσεκαριστει και με τις διακοπες της ΔΕΗ περυσι... απλα αν αδειασουν οι σωληνες απλα θελει να τους ξαναγεμισεις, καθως και το φιλτρο (γειζω το φιλτρο και το γερνω λιγο να γεμισουν κι οι σωληνες) |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ντουλάπι αριστερά δε γίνεται. Έχει ράφια μέσα και δε θέλω να το χαλάσω. Το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν στο συρτάρι από κάτω, χωράει άνετα αλλά πρέπει να είναι πλάγια! Γιατί πειράζει να είναι πλάγια; Αφού τον ίδιο κύκλο δεν κάνει (υποθέτω);
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω καλυτερα να το βαλεις οπως το δικο μου παρα να το βαλεις πλαγια.
Δεν ειναι τοοοσο δυσκολο το ξεκινημα του. Μετα απλα δουλευει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι θέμα δύσκολο ή όχι, Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά χωρίς προβλήματα. Απ' ότι βλέπω όμως το δικό σου φίλτρο είναι πιο χαμηλό από το ενυδρείο. Μπορείς να μου πεις λίγο τις διαστάσεις του ενυδρείου σου και πιο φίλτρο έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι να μαζευτεί αέρας και αν είναι πλάγια δε θα μπορεί να τον διώξει, άρα πάπαλα. Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος, αλλά ίσως να δημιουργεί πρόβλημα και στο impeller.
|
||||
|
||||
![]()
οκ κοιτα, σε παρομοιο χωρο εχω κι εγω ενα ενυδρειο.
Θα εχεις λιγο προβλημα στο ξεκινημα του λογο ελειψης βαρυτητας (θα πρεπει να γεμισει το φιλτρο και οι σωληνες με νερο) αλλα οταν ξεκινησει δε σταματαει. Βασικα απλα πρεπει να διαλεξεις ενα κοντο μοντελο, οσο πιο κοντο γινεται αν μπορεις βεβαια να το βαλεις στο συρταρι ακομα καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον, αν και η φωτο ισως δε φαινεται πολυ καλα λογο οτι δεν θελω να αναψω φωτα, πιστευω καταλαβαινεις πως το εχω κανει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ενυδρείου και εξοπλισμός | fsam | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-11 01:45 |
Αγορά ενυδρείου | mikeepidio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-06-10 12:34 |
αγορά ενυδρείου | valantis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-05-09 15:52 |
Αγορά Ενυδρείου | Iann_is | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 11-02-08 11:56 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |