|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εαν ναι τοτε χαιρομαι για σενα ( πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους ) !!!! Συγνωμη για το οφ τοπικ . |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην ξεφύγουμε με τέτοια γενικά θέματα (που τραβάνε σεντόνια συζήτησης), αν θέλετε τοποθετηθείτε σχετικά με το διαγωνισμό, κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 27-07-12 στις 14:48 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶λλο πράγμα να περνάς ζάχαρη... δηλαδή για καταστάσεις ζωής που ευθύνονται άνθρωποι και άλλο να σέβεσαι και να αγαπάς το τόπο που ζεις. Δηλαδή πριν χρόνια όταν ζούσαμε όλοι ζάχαρη τι θέση θα έπαιρνες; Και επειδή κάποιοι το πάτε αλλού με το σχόλιο μου… ξεκαθαρίζω ότι εδώ και μήνες έχω κουραστεί και με προβλημματίζει που ακούω κόσμο να βρίζει και να κατηγορεί την Ελλάδα για την καθημερινή τους ζωή. Σε μη δημόσιο χώρο το κάθε άτομο μπορεί να λέει ότι θέλει… μην ξεχνάτε ότι είμαστε στην χώρα μου γέννησε την Δημοκρατία. Σε δημόσιο χώρο όπου διαβάζουν παιδιά, έφηβοι κ.λ.π. επαναλαμβάνω ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί χωρίς να συνοδεύονται από αιτιολόγηση δεν είναι σωστοί. Και εννοείτε ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κύριο Νιντάλ τον οποίο σέβομαι τόσο ως άτομο αλλά και τις απόψεις του σε θέματα δικά του που έχει τύχει να διαβάσω. Και ειλικρινά καταλαβαίνω και συμμερίζομαι ως ένα βαθμό την τοποθέτηση του όσο αφορά τον διαγωνισμό που εύχομαι να γίνει και να μιλάμε όλοι με τα καλύτερα λόγια. Διαγωνισμό για τον οποία εάν είχα δίσκους θα το σκεφτόμουνα σοβαρά να συμμετάσχω και θα επιδιώξω ως χομπίστας κάπου 580χμ μακρυά από τον τόπο που θα γίνει να επισκεφτώ.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μην παει η κουβεντα στο αν η χωρα μας ειναι κωλοχωρα ή οχι - αν παει οι συντονιστες θα τα σβυνουν ασκαρδαμυκτι.
Νινταλ εχουμε κανενα λινκ για τον διαγωνισμο? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παντως εγω αν ειχα δισκους θα περιμενα να με πληρωνουν να τους επιδειξω και οχι να πληρωνω εγω για να τους δουνε.τα ψαρια μου ειναι για να τα χαιρομαι και να τα μεγαλωνω εγω και οχι να τα ταλαιπωρω ανουσια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
www.bestofdiscus.gr
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε nidal πως παει το θεμα με τις συμμετοχες?ξυπνησαν οι δισκαδες?εχουν φτασει το οριο των 75 για την μη ακυρωση του event?
|
||||
|
||||
![]()
Νιδαλ αν βρεις χρονο πες μας και 2-3 πραγματα για τον διαγωνισμο βιοτοπικου ενυδρειου...
Θα πρεπει ο διαγωνιζομενος να φερει ψαρια-φυτα-διακοσμητικα-εξοπλισμο δικα του η μπορουν να του δανεισουν μερικα εκει περα οι διοργανωτές,και οτι αλλο χρησιμο μπορει να ειπωθεί... Ποσο χρονο επισης θα εχει για να στησει... Επισης,αν μπορει μια συμμετοχη να ειναι μια ομαδα ανθρωπων και οχι ενας μονος του...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Ολες οι πληροφοριες για το διαγωνισμο των βιοτοπικων ειναι ΕΔΩ Απο παραληψη μου ειναι στα Αγγλικα αλλα σε κανα δυο μερες θα ανεβει τι Ελληνικο κειμενο. Για οποιες αλλες αποριες, μη διστασετε να ρωτησετε....... Φιλε DISCUS 81, κατι γινεται!!!!! ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIDAL : 29-07-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Δίσκων στην Αθήνα | mathaios81 | Δίσκοι | 8 | 02-10-12 20:16 |
Σαλιγκάρια μεσογείου. | MINA | Μεσογειακό | 10 | 07-08-10 10:15 |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |