|
|
||||
|
||||
![]()
Τον μονο τροπο που μπορω να σκεφτω, ειναι το κλασικο πλακε μπλε σφουγγαρι στα χωρισματα, που θα λειτουργει και σαν βιολογικο υλικο και θα καθαριζει το νερο. Βεβαια αυτο οταν μπουκωνει θα πρεπει να το καθαριζεις και τοτε θα χρειαζεται προσοχη αφου πριν το βγαλεις για ξεπλημα θα πρεπει να εχεις τοποθετησει ενα κομματι πλεξιγκλας στην θεση του στις ιδιες διαστασεις ετσι ωστε να μην μπερδευτουν τα ειδη και αρχισουν οι σκοτουρες. Αλλα αν αρχησουν να γεννανε τα νεογνα θα ειναι πολυ μικρα εισαι που θα τα βλεπεις με το ματι και θα ειναι πολυ δυσκολο να μην σου ξεφηγουν!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την πεποιθηση πως ειναι λιγο δυσκολοτερο απ οσο ακουγεται γιατι πρεπει να απομονωθουν και οι περιοχες, αλλα ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ με καποιο υλικο πολυ πυκνο (σα μια γυναικεια καλτσα πχ) και οχι μονο με μπλε σφουγκαρι.
Καλο το σφουγκαρακι αλλα οχι τοσο συμπαγες, εχω δει και νεογεννητα μονομαχακια να το διαπερνανε σα να μην υπαρχει, και γαριδακια red cherry (γαριδακια η αυγα που εκολαυτηκαν επειτα απο την αλλη μερια? δεν μπορω να ειμαι σιγουρος) |
|
|||
|
|||
![]()
Ομολογώ ότι το σφουγγάρι το σκέφτηκα και εγώ .
Βέβαια αν δείτε τα νεογνά από τις γαρίδες σίγουρα πέρναγαν από μέσα . μου γέννησαν οι rilli και πέρασαν σχεδόν μέσα από κενό τσιγαρόχαρτου . Για αυτό τον λόγο σαν αρχή σκέφτηκα το φίλτρο βυθού. Με χαλίκι διαμέτρου το πολύ 2mm και ένα φίλτρο πλάτης για καλή οξυγόνωση και μετά τον κυκλοφορητή όσο πιο χαμηλής ροής γίνεται για περισσότερη οξυγόνωση και ροη του νερού μέσα στο φίλτρο Όπου αυτό σ θα καθορίζει την ανανέωση νερού σε κάθε διαμέρισμα |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δοκίμαζες με μηχανικό φίλτρο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |