Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > DIY . Φτιάχτο μόνος σου

DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-07-12, 16:11
Το avatar του χρήστη Maverick
Maverick Ο χρήστης Maverick δεν είναι συνδεδεμένος
Shaman

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Ωραία, έχω και κατάστημα σχετικά κοντά μου οπότε θα πάω από εκέι Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB - Προωθήστε το!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 16:20
HowHigh Ο χρήστης HowHigh δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κυπαρισσία
Send a message via Skype™ to HowHigh
Προεπιλογή

Μην πας στη Μεταμορφωση.Πηγα χθες γιατι εψαχνα και γω για το ιδιο ξυλο και ειναι σε ελλειψη.Εκτος αν το παραγγειλεις και περιμενεις να το φερουν.Το 8 mm παχος το εχει 16,80¤ το τετραγωνικο και η κοπη ειναι δωρεαν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 16:27
Shaman

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από HowHigh Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην πας στη Μεταμορφωση.Πηγα χθες γιατι εψαχνα και γω για το ιδιο ξυλο και ειναι σε ελλειψη.Εκτος αν το παραγγειλεις και περιμενεις να το φερουν.Το 8 mm παχος το εχει 16,80¤ το τετραγωνικο και η κοπη ειναι δωρεαν.
Εκεί έλεγα να πάω... Βέβαια μετά τις 20 Αυγούστου θα είμαι Ελλάδα οπότε μπορεί μέχρι τότε να έχουν φέρει...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-12, 13:31
Το avatar του χρήστη stratri1
stratri1 Ο χρήστης stratri1 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Τρίπολη
Προεπιλογή

Είδα το σχέδιο της κατασκευής. Έχεις κάποιες κουκουβάγιες εκεί κοντά; Θέλεις να πειραματιστείς για το αν θα φωλιάσουν στην κατασκευή; Γενικά, πως σου ήρθε αυτή η ιδέα;
Οι διαστάσεις του σχεδίου αναφέρονται στις ανάγκες της Αγγλικής κουκουβάγιας. Η δική μας η κουκουβάγια έχει ίδιο μέγεθος και συνήθειες; Το έχεις ψάξει;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-12, 18:15
Shaman

Προεπιλογή

Η ιδέα μου ήρθε από το θέμα για τους αρουραίους (δες το 1ο λινκ στο 2ο ποστ μου). Στην περιοχή έχει σίγουρα Γκιώνηδες (Otus scops) που ακούγονται τα βράδια και μικρές κουκουβάγιες (Athene noctua) - είχε μπουκάρει μία τέτοια μέσα στο σπίτι και αναγκαστικά την έπιασα για να τη βγάλω έξω Αυτά τα 2 είδη είναι αρκετά μικρά για να φάνε αρουραίους, αλλά απ' ότι μου είπαν είναι πιθανό να κυκλοφορούν χουρχουριστές Strix aluco ή Tawny owl (έχει εντοπιστεί στο νησί http://www.zoosos.gr/article/1960/ti...po-ten-leukada) και Τυτώ (Tyto alba - Barn owl) που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Τα σχέδιά μου είναι μεγαλύτερα από αυτα του λινκ (40cm μήκος και άλλα τόσα σε βάθος) για να μπορεί και κάποιο μεγαλύτερο είδος να πάει αν θέλει. Βασικά όπως το είπες μου ακούστηκε ενδιαφέρον για πειραματισμό και αν έχει επιτυχία να βάλω και καμία καμερούλα Θα σας κρατήσω ενήμερους για το εγχείρημα!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-12, 18:29
Το avatar του χρήστη piranhas2
piranhas2 Ο χρήστης piranhas2 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσ/νικη Ευοσμος
Προεπιλογή

πολυ καλη κινηση!!!!!φτηνο και καλο υλικο ειναι το osb ψαξε το και αυτο το 15αρι 16 ευρο το φυλλο το ειδα θεσσαλονικη
Παλιά 29-07-12, 21:04
Το avatar του χρήστη bill
bill Ο χρήστης bill δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Συγνωμη για το off topic αλλα βλεπω ολοι ψαχνεστε στο που θα βρειτε φθηνα υλικα και πως θα το φτιαξετε μονοι σας.Κατανοω πως οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα σκεφτητε και λιγο τους επαγγελματιες του ειδους που κλεινουν τα μαγαζια τους ο ενας πισω απο τον αλλον,εξαιτιας των μεγαλοκαταστηματων που σκοτωνουν τις τιμες μαζι με ανθρωπινες ψυχες.Στηριξτε Ελληνικα μαγαζια και οχι πολυεθνικες γιατι οταν εγω δεν θα εχω λεφτα σαν επαγγελματιας,δεν θα μπορω να ερθω στα μαγαζια σας να σας στηριξω με τον ιδιο τροπο.Αυτα απο εμενα και ζητω συγνωμη αλλα μου βγαινει το παραπονο.Ευχαριστω και αν δεν ταιριαζει αυτο που λεω αφαιρεστε το.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές