|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οι μετρησεις σου τι δειχνουνε εχοντας σε λειτουργια μονο το δυνατο φιλτρο?Αν αντεχει η βιολογια την υπαρχουσα ιχθυοφορτιση θα το πηγαινα με ενα( καποτε μονο 2 φιλτρα εβαζα στα ενυδρεια μου-τωρα οικονομια... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελληνικη Κισσηρη (ελαφροπετρα, απο τις καλυτερες του κοσμου) απο το Γυαλι, το ηφαιστιακο νησι κοντα στο Νισυρο. 2 ευρω τα 12 λιτρα ![]() (απλα ανεφερα το symbiont γιατι και απο εγκυρη δικη μου πηγη, ειναι αν οχι το καλυτερο, απ τα καλυτερα σε δυνατοτητα φιλοξενιας - οχι τεραστια διαφορα παντως απο την ελαφροπετρα, ας πουμε θελει τη διπλη ποσοτητα η ελαφροπετρα για ενα τονο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το ενυδρείο δεν εχει πρόβλημα με τις τιμες του νερού.Απλα θελω να προσθεσω ενα δεύτερο φίλτρο για πιο καλη φιλτρανση.Βρήκα στις αγγελίες ενα XP3 και το πηρα.
Εχω και εναν κυκλοφορητη Hydor 900lt/h που βοηθάει στην ροη. ------------------------- Tα εβαλα σε σειρα.Στο πρωτο εβαλα σφουγγαρια και τυρφη και στο δευτερο ενα σφουγγαρι κατω και φουλ βιολογικο με λιγο ενυδρειακο βαμβακι στο επανω μερος.Τα αποτελεσματα θα φανουν αυριο.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 25-07-12 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαστιχα για fluval | brands | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-07-11 19:36 |
Λαστιχο για sump | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 20-09-10 13:34 |
γινεται φιλτρο.... | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-11-08 00:12 |
λαστιχα φιλτρου | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-07-07 12:05 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |