|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην αλλαζει η θερμοκρασια πανω απο 2-3C μεσα στο 24ωρο, φυσικα οχι αποτομα.
Δοκιμασε αρακα. Βαλε νερο να βρασει σε μπρικι και βαλε να ζεματιστει για 3-4 λεπτα. Κρυωσε το, ξεφλουδισε και λιωσε το αναμεσα στα δαχτυλα. Κανονικο υαλοβαβακα δεν βαζουμε στο ενυδρειο. Aλλο υλικο ειναι το filterwool και τα παρομοια ενυδρειακα ασπρα fine pads. Εκει που το εβαλες δεν μου φαινεται σωστο. Ποιο φιλτρο ειναι? Δεν εχει συνιστωμενη τοποθετηση υλιικων στο μανιουαλ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquarialand.com/product_i...c2c82cf0b512cf Αυτό είναι το φίλτρο και δεν είχε χαρτί οδηγιών Η σειρά (από κάτω προς τα πάνω) είναι : Σφουγγάρι σκληρό,το fine pad που έχει,siporax, άνθρακας και μια κενή θήκη που έχει πάνω πάνω που δεν ξέρω αν γίνεται να μπει κάτι σε αυτή. |
|
||||
|
||||
![]()
Με καλαθακια/καδους σε στυλ eheim ειναι?
Πανω τελευταια υλικο βαζουν το pad σε αυτα Τα αλλα οπως τα εχεις ------------------------- Αν και εδω σε μια φωτο τα βλεπω περιεργα τοποθετημενα. Ο ανθρακας κατω κι αυτος??? http://www.misterpoint.it/images/68/...000_multi1.jpg
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-07-12 στις 01:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τέτοιο pad δεν έχω και δεν ξέρω καν σε τι εξυπηρετεί :Ρ Ο άνθρακας είναι πρώτος και απο πάνω του το τελευταίο και άδειο καδοκάλαθο. Κάτω απο τον άνθρακα τα σιποραξ και τα τα άλλα δύο το ίδιο (όπως στην φωτογραφία) |
|
||||
|
||||
![]()
Pad εννοω το ασπρο σφουγγαρι απο συνθετικο βαμβακι ή αλλιως "υαλοβαμβακα" οπως συνηθως λεγεται (λαθος)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ¶ρα τα αλλάζω σειρά και το filter wool τελικά πως το βάζω; το ξεπλένω σε νερό βρύσης και μετά το βάζω στο φίλτρο;;; Το ψαράκι παρεπιπτόντως έφαγε αρακά (μέχρι τα ξημερώματα το παρακολουθούσα) και σήμερα σαν να έχει ζωηρέψει κάπως ![]() άλλαξα και το νερό για να φύγουν τα υπολείματα που είχε από τον αρακά και τώρα βλέπουμε... Με το ζόρι τον έφαγε όμως... μόνο απο το δάκτυλο μου τον δέχτηκε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να παρω ευθυνη για την τοποθετηση του pad γιατι στη φωτο το δειχνει χαμηλα.
Δεν ξερω κι αν μπορει να τοποθετηθει ψηλα ως δικη μας παρεμβαση. Πχ αν δεν εχει καποια σχαρα οπως τα eheim που κρατανε πατικωμενο το pad να μην παει και μπλεχτει μεσα στην φτερωτη που ειναι ακριβως απο πανω,
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Θάνατος χρυσόψαρου.. Πως το αποχαιρετούμε? | SlimData | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 22 | 15-04-11 12:52 |
Θάνατος χρυσόψαρου-Στρώσιμο από την αρχή... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 14-05-08 10:24 |
Απορίες για φαγητό χρυσόψαρου | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-04-08 08:16 |
Αναγνώριση χρυσόψαρου | lucy | Χρυσόψαρα | 11 | 20-03-07 21:52 |