|
|
||||
|
||||
![]()
οσο για τα υγρα τεστ και ξεχασα να το πω στην αρχη τα ακουμπαω πανω στο χαρτι με τα χρωματα και οποιο χρωμα δεν φενετε με το χρωμα στο στο υγρο αυτο ειναι το σωστο?
------------------------- exelix αυτα που μου στελνεις τα εχω διαβασει και ξερω απλα ειπα τα λαθη που εκανα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkoun18 : 21-07-12 στις 11:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πλενεις το φιλτρο σου ποτε δε θα στρωσει. Το φιλτρο το πλενουμε σπανια εκτος κι αν υπαρχει σοβαρος λογος (πχ μπουκωμα) και η διαδικασια πλυσιματος του ειναι με νερο απο το ενυδρειο και ΠΟΛΥ ελαφρυα, ισα ισα να φευγουν οι πολλες λασπες |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα εσυ μου λες για το σφουγκαρακι λιγο καθαραρισμα η γενικος ολο το μηχανισμο του
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ κατ αρχας καλο θα ηταν να μας ελεγες τι φιλτρο εχεις και τι εχει μεσα τελικα για να καταλαβουμε κι εμεις τι γινεται.
Η συνηθισμενη διαταξη υλικων ενος φιλτρου περιλαμβανει: 1. ενυδριακο βαμβακι : (αυτο το ασπρο που ειναι σαν υαλοβαμβακας) αυτο το κανεις οτι θες, ειτε το πλενεις, ειτε το βραζεις ειτε το πετας και παιρνεις αλλο οποτε δεις πως βρωμιζει. Κανενα προβλημα 2. Σφουγκαρι: κι αυτο μπορεις να το ξεπλενεις ακομα και σε νερο βρυσης, κανενα προβλημα, η και με βραστηρα ακομα. 3. βιολογικο υλικο (μπορει να ειναι σα χμμμ κοφτο μακαρονακι? τεσπα σα μικρα σωληνακια, αλλα αν εχεις το siporax mini ειναι σαν ασπρα χαπακια) Αυτο ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙΣ, το πολυ μια φορα το τριμηνο, τετραμηνο να κανεις ενα πολυ ελαφρυ ξεβγαλμα με νερο ενυδρειου. Αν η διαταξη σου δεν εχει βιολογικο υλικο και εχει μεσα μονο σφουγκαρι τοτε οτι αφορα το βιολογικο υλικο αφορα και το σφουγκαρι (μην αγγιζεις) και βεβαια καλο θα ηταν να προμηθευτεις κανονικο βιολογικο υλικο ωστε να αναπτυξει σωστη βιολογια. για το μηχανισμο (προπελακι) αν χρειαζεται καθαρισμα κανε, δε μας ενδιαφερει ουτε επηρρεαζει κατι |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ενα μαυρο σφουγγαρι και πιο πανω εχει ενα κατι με κατι μαυρους κοκουσ μαλλον θα ειναι ανθρακας αυτο ειναι δεσ παραπανω τισ ιδιοτητεσ του που εχω γραφω http://www.hailea.com/e-hailea/product1/HL-BT200.htm
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερω το φιλτρο (βασικα πολυ μικρο μου μοιαζει αλλα τεσπα, αυτο ειναι αλλη ιστορια) αλλα ενεργο ανθρακα δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις.
Το σωστο ειναι ενα μικρο κομματι μπλε σφουγκαρι (υπαρχουν σε διαφορα μεγεθη, παιρνεις ενα κομματι οποιο σε συμφερε και το κοβεις) λιγο siporax mini (το κανονικο δε νομιζω να χωραει σε αυτο το φιλτρακι οπως το βλεπω) και τελος απο πανω ενα κομματακι ενυδριακο βαμβακι, το οποιο επισεις μπορεις να το κοψεις στο μεγεθος που θες. Μετα αφου βαλεις τα υλικα βρες μπολι για να το στρωσεις, και κατα καιρους θα πετας η θα πλενεις (αναλογα με την κατασταση του) το ενυδριακο βαμβακι, και θα ξεπλενεις και το σφουγκαρι χωρις να πειραζεις καθολου το siporax |
|
||||
|
||||
![]()
ok θα το κοιταξω αλλα στο μελον γιατη τα οικονομικα μου δεν πανε καλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικα,Νιτρωδη,.....πως τα παω?? | thanps | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-09-11 20:20 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
υγρα τεστ????? | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-07-09 18:37 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
ΥΓΡΑ ΤΕΣΤ | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-09 22:49 |