|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι γινεται εδω? Τι εκανες τελικα,φυτεψες??
Κανε καμια ενημερωση.. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει "παγώσει" το ενυδρείο γιατί ψάχνω να βρω cuba...
περιμένω από έναν φίλο να μου δώσει και θα μπούμε γερά στα φυτεμένα ενυδρεία, με την βοήθειά σας πάντα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ωραια,περιμενουμε να ξεκινησεις,αν και πιστευω ειναι καλυτερα που καθυστερει,να χαλαρωσουν και λιγο οι ζεστες..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω για να είναι και σε καλύτερη κατάσταση η cuba γιατί έχω ακούσει ότι με την πολύ ζέστη δεν αντέχει και τόσο
![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά υπάρχει πολύ υπομονή γιατί θέλω να φτιάξω κάτι καλό και να το χαρώ λίγο παραπάνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο Σεπτέμβριος ήρθε άρα είπα να το στήσω σιγά σιγά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο θα γινει!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη...
Τέλος του μήνα θα μπει και το Co2, ελπίζω να προχωρήσει ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |