|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια σκέψη πάλι που έπρεπε να πω από την αρχή μάλλον. Και το 80 και το 90 κάπως αντιμετωπίζαμε τη θερμοκρασία. Κι αν λέω κάτι το λέω από εμπειρία και επειδή το έχω σκεφτεί.
----- Για να μαθαίνω κι εγώ, αν βάλω 2 ανεμιστήρες 120mm θα κατεβάσουν τη θερμοκρασία, ή θα χρειαστώ φελιζόλ και συμπιεστές 90w? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο μόνος τρόπος να μου αλλάξεις γνώμη, ή να με πείσεις για κάτι είναι να μου το δείξεις να δουλεύει.. Εγώ προσπάθησα να σε αποτρέψω για να μη χαραμίσεις τσάμπα το ψυγειάκι..
|
||||
|
||||
![]()
κανονικο ψυγειο με συμπιεστη θα δουλεψει, τωρα το τι πατεντες θα θελει μεσα ειναι αλλο καπελο, αλλα ψυγειακι με peltier δεν εχει πιθανοτητες ουτε μια στο απειρο, κι ας προσθεσεις οχι 50w αλλα και 2kw peltiers.
Αν εχεις ενα μικρο ψυγειακι με συμπιεστη 50w θα δουλεψει σιγουρα, τωρα αν θελει να βαλεις μεσα κανενα sump δεν το γνωριζω γιατι δε το εχω κανει, ομως το εχω κανει για ψυξη cpu (με μικρο καταψυκτη) και αν και δεν πηρα αυτο που ηθελα, τουλαχιστο εριξε τη θερμοκρασια στο παραφλου αρκετα. Αληθεια γιατι δε φτιαχνεις πρωτα ενα μικρο sump? ειναι σουπερ το να ριχνεις τη θερμοκρασια εκει, βεβαια εφ οσον το κανεις με ανεμιστηρες την εξατμηση δε τη γλυτωνεις, αλλα τουλαχιστο αντισταθμιζεις και με τα λιτρα που προσθετεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μάλλον θα πρέπει να το τρυπησω το ψυγειακι απ ότι κατάλαβα για να πούμε σίγουρα αν δουλεύει η οχι
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι κανονικο ψυγειο με συμπιεστη θα δουλεψει (τωρα ποσο καλα αγνωστο, εξαρταται απο πολλα, αλλα θα κανει καποια δουλεια)
Αν ειναι ψυγειο με peltier (αυτο που εχει ανεμιστηρακια και ψυκτρες) ουτε μια στο απειρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για κανονικό ψυγείο μίλησα από την αρχή
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάζοντας το thread μου δημιουργήθηκε μια σοβαρή απορία: nick τι δουλειά κάνεις???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Αλέξανδρος-Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 25-08-10 01:06 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |