|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το λαμπ γενικα ειναι ενας σκυλος συντροφιας και καμια φορα εργασιας αυτο σημαινει οτι δεν μπορει αφαινως να ειναι κλησμενος καπου και αφετερου σαν σκυλος συντοφιας τα παει καλα με ολους μιας και δυσκολα θα βρεις σκυλο αυτης της κατηγοριας με πολυ κυριαρχηκο χαρακτηρα ωστε να εχεις προβλημα.γενικα σε οτι επαφες ειχα με λαμπ ηταν ολες θετικες.η δικη μου συμβουλη ειναι να σκεφτεις δυο φορες προτου επιλεξεις σκυλο,και εξηγουμε,ενα μεγαλο σκλυλι εχει μεγαλες απαιτησεις σε τροφη καλης ποιοτητας,τουλαχιστων 1 1/2 ωρα ασκησει την ημερα και δικο του χωρο.θα πρεπει λοιπον να φροντησεις τα επομενα δεκα με δωδεκα χρονια που ζει η ρατσα αυτα τα πραματα να τα καλυψεις.θα πρεπει να ξερεις οτι παντα θα χεις χρονο για την βολτα του για να κανει την αναγκη του ακομα και εαν εισαι κουρασμενος εαν εχεις δουλει η εαν βρεχει το ιδιο ισχυει και για την τροφη του ανεξαρτητος οικονομικης καταστασης πρεπει να του παρεχει μια τροφη καλης ποιοτητας και φυσηκα δεν εννοω φρισκεις.αυτα ζηταει ο σκυλος σου φιλε μου για να ειναι υγιεις να μην σου κανει ζημιες και να τον χαιρεσε και εσυ και αυτος εσενα.
υγ.ετοιμασου τον χειμωνα για τριχες στα χαλια. υγ2.συγνωμη για το μεγαλο ποστ. ------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 13-07-12 στις 12:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια είναι πως η αγορά ενός τέτοιοι κατοικίδιου, αποτελεί δεσμευση. Και μάλιστα μακράς διαρκείας Και πως ευτυχως όλα όσα αναφέρεις τα εχω σκεφτει... Δεν θελω να κανω ενα μεγάλο λάθος, να αποκτησω σκυλο, χωρις να ειμαι ετοιμος...αλλά επίσης δεν θέλω να κανω ένα επιπλέον λάθος, να αποκτησω ράτσα που δεν μας ταιριζει ως οικογενεια και ως χωρο διαμονης Γι αυτό και ρωταω συγκεκριμενα για τα λαμπραντορ...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ο πρωτος σου σκυλος θα ναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εξαιρέσεις την πεθερά μου...ναι!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φαντασωμαι η γυναικα σου δεν σε βλεπει τωρα ε?θα σου ελεγα να κοιταξεις και τα cavalier,boxer,colei,dalmatian.εκτος του πρωτου που υστερει σε φυλαξει απεναντοι στα αλλα και σε απαιτησεις ασκησεις ειναι ολα εξισου καλα με τα λαμπ συν οτι μποχερ και δαλματιας μαδανε λιγοτερο.το ιδιο εκπαιδευσιμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η αλήθεια είναι πως άρχισα να κοιταω κι άλλες ράτσες...και τα μποξερ ειναι καλή επιλογη Αλλά τα λαμπντραντορ εχουν περισσοτερα θετικά, ως χαρακτηριστικά Τα dalmatian δεν φτάνουν στο ύψος του αλόγου??? ![]() Νομίζω πως έχει μεγάλο τρίχωμα και γενικά μαδάει απίστευτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
και μην ξεχνάς αν θέλεις να δώσεις λεφτά (καθαρόαιμο) ΜΟΝΟ από εκτροφείο.
(ρίξε και μια ματιά στα εκατοντάδες αδέσποτα κουτάβια που ψάχνουν σπίτι)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρωπικα δεν θα προτεινα πρωτο σκυλο αυτην την ρατσα μιας και εχουν αρκετες απιτησεις σε ασκησει αλλα και ισχυρο χαρακτηρα που θα ταλαιπορησει πιθανων αποιρους ιδιοκτητες.για υτο αλλωστε δεν προτεινα και τα ντομπερμαν που κανουν τα παντα και συμφερουν και το λεω υπευθηνα μετα απο δεκα χρονια συμβιωσεις μαζι τους και τα τρεια ταιλαιυταια χρονια και του γιου μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λατρεύει τα παιδιά και ειναι πολυ αφοσιομενος. Είχα για 15 χρόνια έναν αρσενικό και αν επερνα σκύλο ξανά πάλι ίδιο θα επαιρνα.
|
||||
|
||||
![]()
Πριν καταλήξετε τι σκύλο θα παρετε,θα σας προτεινα να ρίξετε μια ματια
και στον βελγικό ποιμενικο Groenendael.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ενούσα οτι τα labrador(ή οποιαδήποτε άλλη ράτσα) δε μπορούν να εκπαιδευτούν για φύλαξη, απλά οτι δεν έχουν ανεπτυγμένο το _ένστικτο_ φύλαξης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Naruto το λαμπραντορ μου | Efh | Άλλα ζώα | 63 | 18-06-11 17:18 |