|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω αρχάριος είμαι, αλλά συνεχως μαθαινω και βελτιωνομαι (ή έτσι νομιζω τουλαχιστον ![]() Η απωλεια ψαριων κι αλλων ζωντανων, δυστυχως ειναι δεδομενη Δεν ξερω αν μεσα στο φορουμ υπαρχει καποιος που δεν εχασε ποτε ψαρι, όσα χρόνια ασχολείται Επομένως, συνεχίζεις...και η αλληλοβοηθεια είναι δεδομενη ![]() Και μια φιλική συμβουλη : Ποτέ (εκτός ελαχίστων εξαιρεσεών) μην ακους τους πετ σοπαδες. Αν σου προτείνουν κατι, καλυτερα πρωτα να ρωτας εδω τους "παλιους" και μετα να κανεις αυτό που νομιζεις σωστο. Αλλα η ερώτηση πρέπει να προηγείται από την αγορα! Οσο σκέφτομαι οτι πήγε να μου πουλησει αραγωνιτη...για ενυδρείο με γκαπυς... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο. Απλως χτες πανω στην απελπισια μου πηγα. Να σκεφτεις γυρισα 6 και 10 απο τη δουλεια και με το που το ειδα σε αυτη την κατασταση πανικοβληθηκα και δεν ηξερα τι να κανω. Εφυγα σφαιρα για το πιο κοντινο πετ σοπ (20 λεπτα περπατημα), βασικα για να παρω bactopur, αλλα μου ειπε οτι αν τελικα δεν ειναι αρρωστο το bactopur θα το σκοτωνε επειδη ειναι δυνατο φαρμακο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα ολοι μας την εχουμε πατησει. Ηδη εχω γεμιζει ενα χαρτοκιβωτιο με αχρηστα ενυδρειακα...κυριως διακοσμητικα...και αλλες βλακειες, τις οποιες ουτε καν να χαρισω δεν τολμαω... Εδω μεσα υπαρχουν ατομα και με εμπειρια, αλλα κυριως με διαθεση, οι οποιοι μαλιστα αντεχουν στο πρηξιμο (λογω ερωτησεων)...χωρίς μετά να χρειάζονται συγκεκριμένο σκευασμα!!! ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα ναι το ξερω!Τωρα σκεφτομαι θα γυρισω σπιτι απο τη δουλεια και δε θα ειναι εκει το ψαρακι μου.... τεσπα, θα προσπαθησω πολυ σκληρα να φτιαξω ενα ομορφο αλλα κυριως υγιες νεο ενυδρειο και θα το αφερωσω στη μνημη του!
|
||||
|
||||
![]()
Και αν τελικά το μετανιώσεις για guppies , όταν με το καλό το στρώσεις, θα έχω έτοιμη και τη νέα μου γενιά για χάρισμα... Τώρα είναι πολύ μωρά αλλά πιστεύω ότι όταν θα είσαι έτοιμη θα είναι μεγαλούτσικα...
Μπορεί να είναι σχετικά ευαίσθητα ψαράκια αλλά είναι πανέμορφα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθηστε το Σισσέ | Ektorakos | Χρυσόψαρα | 5 | 14-02-12 22:05 |
Τι εχει? βοηθηστε | alex_mar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 01-02-10 10:45 |
βοηθηστε εναν ασχετο | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 25-03-08 15:15 |
βοηθηστε τον αοματο.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-10-07 18:49 |
Για βοηθηστε | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-06-07 12:40 |