|
|
|||
|
|||
![]()
νεα απο το ψαρακι
1) κατω απο το στομα του ειναι λιγο κοκκινο. δεν εχω ιδεα αν ηταν ετσι παντα 2) βλεπω μια διαφανη μεμβρανη αντι για κακακια να βγαινει απο εκει κατο. μιας ομως και τα πτερυγια του εχουν αυτο το χρωμα δεν μπορω να ειμαι 100% οτι δεν το μπερδευω |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει το σύμπτωμα υδρωπικίας που οφείλετε πιθανων πρωτογενός ή σε παράσιτα ή και κακή ποιότητα νερού.Σε δεύτερη φάση εμφανίστηκαν-ως συνήθως- τα βακτήρια.
Δυστυχώς δεν έχει καμμία τύχη.Προτιμότερο να το απομονώσεις ή ..... Η μόνη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η πρόληψη. |
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις dropsy?
απο που το καταλαβαμε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κόκκινα σημάδια οφείλονται πιθανών σε παράσιτα. Το ψάρι στην ανοικτή πληγή που δημιουργήθηκε δέχτηκε σε δεύτερη φάση,επίθεση βακτηρίων, με επακόλουθο την εσωτερική μόλυνση των ζωτικών οργάνων του .Πρήξιμο σώματος και διάφανα περιττώματα πιστοποιούν τα παραπάνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
μισο λεπτακι γιατι νομιζω μπερδευτηκαμε και φταιω κι εγω σε αυτο!
τις πληροφοριες που βλεπετε παραπανω απο το ενυδρειο τις εκανα copy paste απο αλλο τοπικ που ειχα ανοιξει για αλλα ψαρακια που ειχαν προβλημα σε αυτο το ενυδρειο (και πεθαναν). ΤΟ εγραψα μονο και μονο για τις πληροφοριες του ενυδρειου. Για το συγκεκριμενο ψαρακι ΑΥΤΟΥ εδω του θεματος ξερουμε μονο 1) διαφανα κακακια 2) δυο ισιες κοκκινες γραμουλες στο λαιμο κατω απο το στομα του 3) καθεται συχνα ακινητο στο βυθο 4) μια σχισμη στην ουρα την οποια ομως πρεπει να την ειχε ------------------------- παιδια υπαρχει περιπτωση οι κοκκινες γραμμες κατω απο το στμα να ειναι απο καμια εξαρθρωση? τις προαλλες πηγε να φαει την τροφη του σαε (ναι ξερω ξερω) και του κολλησε στο στομα για λιγη ωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 13-07-12 στις 07:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη, στην περιγραφή, μιλάς για πράσινο νερό...για δώσε περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό, όπως επίσης αν έχεις αεραντλία, που βρίσκεται η εξαγωγή του νερού από το φίλτρο σου, από που η εισαγωγη κ.λ.π.
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια συγνωμη, που λεω για πρασινο νερο? δεν το βρισκω! αυτο ηταν στην καραντινα που ειχα ενα αλλο ψαρακι, απο το φαρμακο!
την περιγραφη την εβαλα μονο για τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου και τις μετρησεις! δεν ισχυουν τωρα πια οι αλλες αρρωστιες. τωρα εχουμε 1) σωστες μετρησεις 2) εχουν φυγει δυστυχως τα αρρωστα ψαρακια 3) φιλτρα και διακοσμηση μενει ιδια 4) αλλαγες, ταισμα κτλ μενουν ιδια αν κι εχω προσθεσει και σπιρουλινα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eτοιμοθανατο χρυσόψαρο | LunaDark | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 30-06-11 08:47 |
PH, kh στο πατο βοηθεια! | tolis18gr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-10-09 12:33 |
ερωτηση για χρυσοψαρο | stef23 | Χρυσόψαρα | 1 | 25-10-07 07:40 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |
Χρυσοψαρο στο μικροσκόπιο | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 16 | 08-06-06 14:50 |