|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι παρεμφερες ειχα δοκιμασει για ψυξη cpu σε overclocking, δεν εκανε ασχημη δουλεια, αλλα δεν κατεβαζε οσο περιμενα, βεβαια εγω ηθελα να δω μειον, για περιπτωση ενυδρειου που απλα θελουμε να ριξουμε ενα δυο βαθμους μια χαρα ακουγεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ιδεα ειναι πολυ εξυπνη ,και στην πραξη θα ειναι το ιδιο καλη.
Ειναι σαν να βαζεις το εξωτερικό φιλτρο μεσα σε εναν κουβα με παγο ,αλλα αυτο που λες θα εχει μόνιμη ψύξη. Προχωρά και αναμένουμε νεα σου Αλεξ. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικιο να τον χαλαει, γιατι ο αερας στο ενυδρειο καλο ειναι να παραμενει υγρος ενω με τα ανεμιστηρακια αυτο δε γινεται.
Εδω και μηνες ειχα αυτο τον προβληματισμο, και ολο για sump σκεφτομουν μονο που ημουν σιγουρος οτι αν δοκιμαζα να κανω τρυπα στο τζαμι θα το εσπαγα, μεχρι που μου ανοιξατε τα ματια με τις diy υπερχειλισεις. Η πρωτη ολοκληρωθηκε πριν 3-4 μερες και λειτουργει χωρις θορυβο πολυ καλα με ενα δεκαπεντολιτρο που ειχα παρατημενο για sump και σαν αντλια χρησιμοποιω το εξωτερικο φιλτρο που ειχα (το sump ακομα δεν το εχω γεμισει τιποτα, μονο ενα μπλε σφουγκαρι εχω μεσα που τυγχανει να ειχα παρα πολυ, και τα ανεμιστηρακια) Τις επομενες βδομαδες θα φτιαχτουν αλλα δυο ιδια και για τα αλλα ενυδρεια, ετσι θα εχουμε σωστες θερμοκρασιες με κλειστα καπακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορείς λίγο να το αναλύσεις αυτό;
|
||||
|
||||
![]()
ναι, μιλαω φυσικα για τα λαβυρινθοψαρα που αναπνεουν αερα,
Στις τροπικες περιοχες απ οπου προερχονται η υγρασια παιζει 77-88% ( και εως 100% σχεδον την περιοδο των βροχων) Αν θελουμε να τους φτιαξουμε λοιπον τις καλυτερες δυνατες συνθηκες δε νομιζω πως πρεπει να τα εχουμε να αναπνεουν ξηρο αερα |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αλέξανδρος θέλει να το βάλει σε γαριδάδικο και δεν είναι ξηρός ο αέρας πάνω από ενυδρείο με κλειστό καπάκι από τα ανεμιστήρια. Μπορεί να μειώνεται η σχετική υγρασία, αλλά υπάρχει συνεχής εξάτμιση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Αλέξανδρος-Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 25-08-10 01:06 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |