|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κατι που λεω παντα.... η εμπειρια δεν μετριεται μετα ποστ
|
||||
|
||||
![]()
Και να ενημερωσω οτι το τελευταιο αρθρο ειναι πλεον και στην αρθογραφια και διαβαζεται ελευθερα απο ολους.
“Πόσα λίτρα χρειάζονται επιτέλους .... οι δίσκοι; ”
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κι εγω τη γνωμη μου για τη συγκεκριμενη πολιτικη του GD, οπως και να χει κι εμενα με χαλασε οταν το ειδα.
Το να λεγαν απλα "κανε μια εγγραφη για να διαβασεις" ειναι απολυτα θεμιτο και το εφαρμοζουν ενα σωρω εγχωρια και ξενα fora, ομως το "κανε 15 posts" θυμιζει περισσοτερο τις κοινοτητες "μοιρασματος" ταινιων, λογισμικου κτλ, οπου εκει ειναι σωστο γιατι ειναι πολιτικη ασφαλειας για αλλους λογους. |
|
||||
|
||||
![]()
Και στο GD για λογους ασφαλειας (αλλου ειδους) γινεται.
Ουτε εμενα μου αρεσει, αλλα αυτο χρειαζεται να κανει ο ιδιοκτητης και αυτο κανει. Ας μη το συζητησουμε σε χωρο. φιλοξενο μεν, αλλα ασχετο με το θεμα. Για να κανει καποιος συζητηση στο φορουμ, θελει εγγραφη. Η γνωση ομως που εχουν τα αρθρα, ειναι ελευθερα προς ολους, μελη και μη. Οι οροι για να γινει καποιος μελος και να ποσταρει, ειναι γραμμενοι και οποιος θελει τους δεχεται. Αλλιως ειναι πολυ απλο, οποιος δεν θελει δεν γραφεται.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Δισκάκια μου! | Helen | Δίσκοι | 43 | 23-05-12 18:04 |
Τα δισκάκια μου! | chrismous | Δίσκοι | 15 | 20-05-10 18:07 |
Τα Δισκάκια μου! | JONNY | Φωτογραφίες μελών | 2 | 25-11-07 16:53 |
Δισκάκια | faxkosit | Δίσκοι | 40 | 02-07-03 15:20 |